Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Obročni krediti

Obročni krediti, definicija obročnih kredita

Financijsko tržište je široko mjesto koje nudi pregršt razno raznih kredita. U moru kredita teško da znate što se krije iza svakog navedenog imena. Što su obročni krediti? Sigurno ste čuli za naziv obročno plaćanje uz plaćanje na rate. Možemo reći da je pojam isti. To znači da su obročni krediti u biti zajam koji se otplaćuje u redovnim i jednakim obrocima kroz utvrđeno razdoblje. Ovakvi krediti se najčešće koriste kod kupnje malo većih stvari poput primjerice nekog namještaja. Ovakvi krediti omogućuju ljudima bolje upravljanje svojim kućnim budžetom i raspodjelom novaca. Primjer, sigurno ćete radije kupiti novi tv na 12 rata nego odjednom platiti puni iznos, matematika je ovdje vrlo jednostavna. Najveća prednost navedenog kredita je što on spada u nenamjenske kredite pa sa samim time klijenti mogu novac potrošiti na što god žele bez uvjetovanja sa strane banke ili neke druge financijske institucije. Navedeni kredit je već godinama na listi najpopularnijih i najtraženijih oblika kredita na tržištu.

Obročni krediti, ponuda kredita

Postoje razlike u ponuditi obročnih kredita kod banaka i kreditnih kuća. Banke najčešće u svojim ponudama nude obročne kredite na maksimalno 36 rata bez ikakvih kamata i naknada. Isto tako neke banke imaju uvjete za minimalno potrošene iznose koji se mogu kasnije otplaćivati putem rata. U zadnje vrijeme određene banke su također uvele i odgodu plaćanja na 30 dana kada su u pitanju obročni krediti. Kreditne kuće s druge strane nude klijentima obročnu otplatu u sklopu s njihovim potrebama. Što to znači? Klijenti sami određuju koliko im rata treba da bi otplatili kredit. Obročni krediti se u kreditnim kućama ponajviše uzimaju za putovanja, razna slavlja, kupnju elektroničkih aparata i sl. Ovakva vrsta kredita je u kreditnim kućama dostupna online, dok se u bankama i dalje moraju dogovarati u poslovnicama. Banke i kreditne kuće su se uvijek uvelike razlikovale po pitanju kredita. Ponuda kredita je danas gotovo na svakome koraku, na vama kao budućem klijentu i korisniku usluga je da odaberete koja opcija vam se čini najpovoljnija za vas.

Obročni krediti, prednosti

Usluga koju pružaju obročni krediti su usluga kupnje na rate i to je veliki plus jer omogućuje klijentu racionalnije upravljanje sa svojim kućnim budžetom, i upravo radi tog razloga je navedeni kredit uvijek na samom vrhu potražnje. Obročni krediti u mnogim bankama nudi odgodu plaćanja prema dogovorenom broju određenih rata koje su dogovorene u određenom vremenu, te i samim time privlače mnoge korisnike. Koje prednosti nude ovakvi krediti? Brzo i jednostavno možete realizirati kupnju na prodajnom mjestu, ovaj vid plaćanja ne sadrži kamate, naknade ili druge dodatne troškove, pruža financijsku fleksibilnost kod kupnje robe koja ima veću vrijednost. Obročna otplata se može realizirati u većini prodajnih mjesta koja to naglašavaju u načinima plaćanja. Imajte na umu da je prije potražnje za obročnim kreditom dobro znati svoje financijske mogućnosti kako se ne bi kasnije našli u problemima. Kupnja željenih proizvoda preko usluge obročnih kredita je nešto što svi koriste, bitno je samo da znate dobro i pametno raspolagati sa svojim troškovima.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (644 ocjena)