Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti Zaba

Što su nenamjenski krediti Zaba

U ekonomski zahtjevnim vremenima velik broj građana uglavnom nema dovoljnu financijsku stabilnost. Unatoč prilagođenom mjesečnom proračunu, neplanirani troškovi ili provedba određenih planova mogu ometati potrebnu stabilnost. Veći troškovi vrlo često zahtijevaju pribjegavanje nenamjenskom kreditu, koji je obično najčešće korištena financijska usluga u takvim situacijama. Pristup povoljnim kreditima jedan je od najadekvatnijih načina za mnoge koji kroz ovu vrstu financiranja žele postići svoje ciljeve, udovoljiti sebi ili pokriti neplanirane troškove. Ponuda bankarskih kredita kojom danas raspolažemo potrošačima pruža pouzdana rješenja. S obzirom na to da je teško predvidjeti izazovno razdoblje većih izdataka, jedno od najboljih rješenja su nenamjenski krediti Zaba. Glavna razlika između nenamjenskih kredita Zaba i ostalih sličnih proizvoda je u prilagođenom iznosu koji se može zatražiti i povoljnijim uvjetima. Uz to, iznos kredita može odrediti korisnik, kao i datum mjesečne otplate, a postupak prijave moguć je u poslovnici ili putem Interneta. Kada su u pitanju nenamjenski krediti Zaba troškovi nisu visoki, što pomaže korisnicima da lakše otplaćuju svoje financijske obveze bez predugog obvezivanja.

Kako se mogu zatražiti nenamjenski krediti Zaba

Svima nam se dogodilo da se nađemo u situaciji da nemamo dovoljno novca i da financijski nismo u mogućnosti otplatiti određene obveze. Kad razmotrite ponude banaka, možete vidjeti da postoje različite vrste kredita koji mogu pomoći u raznim situacijama. Zbog toga više ne morate brinuti jer nenamjenski krediti Zaba omogućuju brz pristup gotovini, što vam pomaže da se riješite svih dugova koje imate. Potreba za hitnim dolaskom do novca čini nenamjenske kredite najboljom opcijom koja osigurava finansijska sredstva kako bi se pokrili svi troškovi. Postupak prijave je brz i jednostavan, pružajući lak izlaz iz problema. Budući da je riječ o nenamjenskoj vrsti kredita, sredstva se mogu koristiti u bilo koje svrhe, bez obzira radi li se o otplati starih dugova, kupnji kućanskih aparata ili putovanjima. Naime, nenamjenski krediti omogućuju financiranje svih želja i potreba na potpuno jednostavan način. Nenamjenski krediti Zaba dostupni su u eurima. Dodatna pogodnost je brza obrada kredita, što osigurava novac na vašem tekućem računu za 15 minuta.

Nenamjenski krediti Zaba, način prijave i uvjeti

Trenutno na tržištu postoje razni financijski proizvodi koji nam mogu pomoći da lakše riješimo svoje financijske probleme. No s toliko mogućnosti za odabir, često je zbunjujuće znati koja je opcija najprikladnija. Ponude različitih kreditnih institucija koje možemo pronaći na internetu obično su vrlo slične i mogu se razlikovati u manjim detaljima. Dobivanje kredita temelji se na nekoliko jednostavnih faza, koje uključuju prijavu, ugovaranje u podružnici ili putem interneta, odobrenje i brzo podizanje gotovine na tekući račun. Međutim, nenamjenski krediti Zaba, imaju jednostavnije uvjete za klijente, bez dodatnih troškova ili naknada. Dodatna pogodnost je mogućnost prijave online što je znatno olakšalo dobivanje gotovine. Transparentni i fleksibilni uvjeti čine da nenamjenski krediti Zaba budu veoma traženi financijski proizvod. Odlikuje ih brzina kako u podnošenju zahtjeva, tako i u procesu isplate sredstava na tekući račun. Dokumentacija potrebna za ugovaranje nenamjenskog kredita može se vidjeti na web stranici banke. Prednosti nenamjenskih Zaba kredita su brzina, od podnošenja zahtjeva do isplate, a uvjeti su fleksibilniji u usporedbi s drugim vrstama zajmova na tržištu.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (630 ocjena)