Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mini zajam

Mini zajam pomoći će Vam u svakoj situaciji!

Zajmove uzimamo kada nam je potreban je euro više da bismo poravnali naše prihode i rashode za tekući mjesec ili par mjeseci. To nisu velike svote novaca i svakako ne pričamo o zajmovima jednako kao o velikim kreditima. Zajmovi će Vam pomoći u svakoj situaciji, a možete novac iskoristiti kako biste otplatili neke dugove ili ga uložili u neku ideju koja Vam je trenutno aktualna. Kako god bilo. mini zajam čini se najbolji za ovakve situacije. On se postiže online putem malih kreditnih kuća i pomoći će Vam u više problema. Mini zajam ostvarite jednostavno i brzo, a novac dočekajte na svom računu u tekućem danu. Zaboravite na čekanja i odobrenja vezanih uz zajam – online zajam sjeda na račun odmah, a sve što je potrebno napraviti je odrediti visinu zajma i njegov rok otplate. Ukoliko uzimate mali zajam i otplaćujete ga u kratkom vremenskom periodu, mogli biste izbjeći i kamate.

Mini zajam iskoristite na najbolji mogući način!

Mini zajam pomoći će Vam kako biste se oporavili od nekog duga, no možete ga iskoristiti i za neke druge stvari. Razonoda je svakako uključena. Mini zajam ljudi uzimaju da bi otputovali, a kasnije taj zajam lako otplate. Ukoliko mislite da ne možete spontano otputovati, razmislite dva put. Zajam uzmite i da biste platili organizaciju za veliko obiteljsko slavlje. Treba Vam dodatan novac da biste platili sinu ili kćeri maturalac? Zajmovi su korisni i za takve stvari: iznenadite obitelj i prijatelje, kolege s posla ili muža/ženu. Iskorisite zajmove kako biste osigurali sredstva za Vaše ideje. Kako je u pitanju nizak iznos i rizik je vrlo mali, što za klijenta, tako i za banku, ovakvi zajmovi koriste se u razne svrhe. Svakako se odlučite za zajam ovog tipa ukoliko Vam novac treba brzo jer on brzo sjeda na račun i moći ćete taj novac trošiti već isti dan kada ste poslali zahtjev za zajmom.

Mini zajam online je najlakši oblik kreditiranja.

Kao što smo već rekli, uz mini zajam lako ćete pokriti svoje ekstra troškove ili se pobrinuti za one totalno neplanirane. Mini zajam pomoći će Vam kako biste lako imali rješenje za financijska iznenađenja, a isto tako da se počastite onda kada smatrate da ste to zaslužili. Zajmovi su sve popularniji u online obliku jer brzo sjedaju na račun i ljudima daju ekstra način za postizanje dodatnih sredstava onda kad je to potrebno. OBavite svoj zahtjev za zajam i dočekajte novac već istoga dana na računu. Nema više navlačenja radi kredite ili zajma – sada ga osigurajte lako i jednostavno – brzo i efikasno te se ne brinite oko ovakvih problema. Kada imate zajam na raspolaganju u bilo koje doba dana ili tjedna, sve je rješivo. Prijavite se za zajam već danas i zaboravite na financijske stiske. Zajmovi se ostvaruju uz osnovne podatke i uz određivanje visine zajma kao i roka njegove otplate.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (610 ocjena)