Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikrokrediti

Mikrokrediti kao najbolji način za brzo rješavanje financijskih problema!

Potreba za kreditima danas je veća nego ikad – koristimo kredite kada želimo kupiti nekretninu, kada želimo kupiti auto, ali isto tako i kada samo želimo otplatiti svoje dugove. Krediti su nam potrebni stalno, a isto tako možemo reći da današnje društvo uzima kredite i kada nisu potrebni. Naviknuti na kredite, shvatili smo ih olako, no postoji drukčiji način kako nabaviti nešto love bez prevelikih rizika. Odgovor su mikrokrediti. Mikrokrediti su posebna vrsta online kredita koji će Vam omogućiti da brzo riješite svoje probleme koji se tiču financija ili si priuštite nešto što već dugo priželjkujete. Ovakvi krediti postaju sve popularniji i dogovaraju se online – uz brz dogovor novac sjeda brzo na Vaš račun, a Vi ćete već istoga dana moći trošiti novac koji ste ujutro zatražili. Isprobajte novu vrstu kredita odnosno kreditnog poslovanja i omogućite si sredstava kada god Vam trebaju. Ovakvi krediti također ne dolaze uz velike rizike.

Mikrokrediti i gdje ih pronaći?

Mikrokredite potražite online kod malih kreditnih kuća koje izdaju kredite na taj način. Većina takvih stranica ima alat preko kojeg možete odrediti visinu kredita, kao i rok otplate. Tako ćete moći sami vidjeti kako raste kamata ukoliko stavite fiksan iznos pa pomićete rok otplate na duži period. Mikrokrediti su krediti malih iznosa koji će Vam pomoći u nenadanim troškovima. Njihova prednost leži u činjenici da brzo sjedaju na račun, a kad su neplanirani troškovi u pitanju, vrijeme je uvijek od velike važnosti stoga će mikrokrediti savršeno sjesti u takvim situacijama. Namijenjeni su i onima koji se tek upuštaju u svijet kredita jer kako su u pitanju mali iznosi, tako je u pitanju i mali rizik. Savršeno za svakoga tko se tek okušava u svijetu kredita. Svoje kredite možete lako nabaviti online i zaboraviti na duga čekanja u bankama i duge procese kako bi Vam kredit bio odobren. Sada to napravite u 15 minuta.

Mikrokrediti su najpopularniji oblik kredita danas!

Mikrokrediti će Vam pomoći da iznenadite svoje roditelje i kupite im skupocjen poklon za godišnjicu braka. Ovi krediti dobri su ukoliko sinu ili kćeri trebate platiti vozački, instrukcije ili maturalac. Kada imate nenadane troškove, mikrokrediti će Vam odmah sjesti na račun. Oni su najpopularniji oblik kredita danas, a činjenica da su online ih čini još dostupnijima. Nema više odlazaka u banku i traženja kredita – od doma zatražite kredit i popijte kavu dok on ne sjedne na račun. Jednostavno, lako i brzo – mikrokredit će Vam pokazati da se kreditno poslovanje može odvijati bitno brže. Zaboravite na stare oblike kreditnog poslovanja i priklonite se novom modelu od kojeg su profitirali mnogi. Online krediti dolaze s posebnim pogodnostima baš zato što su i dalje novitet na tržištu i teže je skrenuti ljudsku pažnju na te stvari. Ovakvi krediti pomoći će Vam uvijek kad će biti nevolja stoga znajte da se uvijek imate kome obratiti u krizi.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (700 ocjena)