Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kreditni oglasnik

Kreditni oglasnik omogućit će Vam najbolju ponudu kredita!

Krediti su danas dio svačijeg života. Kako bismo si osigurali kapital za stvari u životu, potrebno je ili nabrzaka zaraditi veliku lovu ili uzeti kredit. Kreditni oglasnik daje razne ponude kredita banaka i kreditnih kuća koje Vam taj kapital mogu i osigurati. Kada želimo realizirati neku ideju, pogotovo onu poslovnu, početni kapital mogao bi dati našoj novoj firmi čvrsti vjetar u leđa, a mi ostvarivati veće profite od samog starta. Kada je potreban kapital, krediti su, čini se, najbolja opcija. Ipak, preuzeti teret kredita svakako nije lako. Kreditni oglasnik pun je kredita, no svaki od tih kredita ipak na kraju treba redovito otplaćivati. Zato da biste mogli biti sasvim sigurni u kredit kojeg birate, istražite više ponuda. Danas su vrlo popularni online krediti koji se daju na malo, s kratkim rokom otplate. Ovakvi krediti vrlo su korisni za one koji nemaju čvrstu stabilnost jer se radi o malim iznosima, ali i za one koji tek ulaze u svijet kreditnog poslovanja.

Kreditni oglasnik pomoći će Vam pri odabiru!

Na kreditnom oglasniku moći ćete naći veliki broj kreditnih ponuda. Neke od tih ponuda dolaze od banaka, druge od kreditnih kuća. Kad su u pitanju banke, njihovi krediti su mogući u velikim i malim iznosima, no procedura odobrenja kredita je kod banaka ipak nešto duža nego kad su u pitanju online krediti novih kreditnih kuća. Ove kompanije pokušat će privući više klijenata sa svojim pogodnim kreditnim ponudama. I dok su nekad online krediti bili omraženi i podsjećali su ljude samo na prevare, danas su takvi krediti zaista legitimni te predstavljaju protutežu velikim bankama i korporacijama. Kreditni oglasnik lista i jedne i druge. Online krediti bit će Vam korisniji ukoliko je vrijeme bitan faktor. Dok ćete u banci čekati tjednima na odobrenje kredita, online krediti sjedaju na Vaš račun već isti dan. Nikad više nemojte čekati na kredite. Kreditni oglasnik pun je online kredita koji mogu biti Vaši u par sati.

Kreditni oglasnik je dobra polazišna točka kod potrage za kreditom!

Kreditni oglasnik doista je dobar start – preko njega ćete pronaći različite ponude kredita te ćete ih moći usporediti. Kad ste u takvoj potrazi, odmah otvorite i kreditni kalkulator kako biste si još više olakšali, odnosno kako biste odmah mogli izračunati mjesečne rate kredite na različitim ponudama koje ste pronašli na kreditnom oglasniku. Kreditni oglasnik izlistat će kredite poznatih banaka, kao i male kreditne kuće za koje još niste čuli. Oni koji traže vrlo povoljan kredit i kredit koji će brzo otplatiti svakako se trebaju odlučiti za online kredit. Taj kredit možete otplatiti i bez kamata u nekim slučajevima! Osim toga, ovakvi krediti nemaju dodatne naknade ili neke skrivene provizije. Vrlo transparentni i profesionalni, ovi davači financijskih usluga predstavljaju novu generaciju financijskih partnera. Ukoliko Vam je kod kredita bitno vrijeme i željeli biste brzo doći do kredita, onda je ovo prava opcija za Vas! Ostvarite svoj kredit online i realizirajte svoje planove!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (575 ocjena)