Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:14
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za turizam

Krediti za turizam, ulaganje u turizam

Recimo da već poslujete duži niz godina u turizmu, i odlučili ste proširiti ponudu svojih turističkih usluga i osvježiti vašu ponudu. Imate dobar poslovni plan i viziju, a nedostaje vam novac, ovdje nastupaju krediti za turizam. Uz dobar poslovni plan i novac koji se dobije nakon odobrenja kredita ubrzo opet možete postati konkurentni ostalima. Ljetna sezona je često doba u godini kada mnogi iznajmljivači shvate da moraju uvesti neke promjene u svoje poslovanje, i iz potrebe prema tome su nastali razni krediti za turizam koji stoje u ponudi gotovo svake banke danas. Uspješna turistička sezona se priprema odmah po završetku. Koja je namjena turističkih kredita? Namjena turističkih kredita je kupnja ili izgradnja novih apartmana, mogu se iskoristiti i u svrhu adaptacije, dogradnje i rekonstrukcije već postojećih turističkih kapaciteta. Ovo vrijedi za sve hostele, hotele, apartmane, sobe, kampove, restorane, sportske i druge objekte. Postoji mogućnost nabavke plovila ili druge opreme u svrhu turističkog iznajmljivanja.

Krediti za turizam, modernizacija

Adaptacija postojećih turističkih kapaciteta je jedan od razloga zašto iznajmljivači razmatraju paletu ponuda koju nude krediti za turizam. Modernizacija i konstantno unapređenje je bitno kako bi se turisti vraćali i isto tako davali dobru ocjenu. Uloženo u turizam se uvijek isplati i vrati već sljedeću sezonu. Ulaganje u poslovanje turizma nije jedino bitno za vas, već i za širu zajednicu oko vas. Zadaća vas kao pružatelja usluge u turizmu je da predstavite ono najbolje iz vašeg grada i ponudite svojim gostima najbolje opcije kako bi imali nezaboravno iskustvo. Krediti za turizam mogu vam pomoći doslovno u bilo kojem segmentu poslovanja ako imate dobru viziju stavljenu u poslovni plan. Modernizacija je ono što se danas traži kada se odlazi na primjerice ljetovanje, svatko od nas očekuje apartman koji je dostojan novaca kojeg plaćamo. Konkurencija na tržištu turizma se iz godine u godinu povećava, ali isto tako i cijene. Hrvatska ima zaista široku paletu ponuda vezano za turizam bilo koje vrste.

Krediti za turizam, početnik u turizmu

Što kada ste početnik u turizmu, tj. Odlučili ste se baviti turizmom? Krediti za turizam su također dostupni i vama. Odluka koja je bitna je jedino da razmotrite u kojim bankama želite razmotriti kredite. Krediti za turizam se razlikuju od banke do banke, ali u suštini nude istu stvar putem kredita, a to je; kupnja ili izgradnja kao i adaptacija ili dogradnja/rekonstrukcija postojećih turističkih kapaciteta. Važno je naglasiti kako su investicije u turizam itekako bitne za pokretanje rasta i razvoja pojedinih mjesta. Ulaganje u turizam je jedna od onih investicija koja nikada neće prestati. Kao mladi poduzetnik u svijetu turizma morate se fokusirati kako bi ponudili ono najbolje i prezentirali svoje mjesto u najboljem svjetlu. Iako se većina turizma uvijek fokusira na našu obalu, sve je više mladih koji žele ulagati u turizam ruralnim područjima i tako predstaviti ljepote Hrvatske iz svakog kuta lijepe naše. Dok su i dalje urbana područja popularna kod turista, priroda sve više dobiva na važnosti s raznim turističkim ponudama poput robinzonskog turizma.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (563 ocjena)