Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 10.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za nezaposlene erste

Krediti za nezaposlene erste, moguće je

Kredit je opcija financiranja koja bih trebala biti dostupna svima a ne samo onima koji ispunjavaju određena stroga pravila ponekih banaka. Mnogi građani ne znaju kome se obratiti za financijsku pomoć kada su suočeni s radom gdje su prijavljeni na minimalac ili kada su nezaposleni. Srećom, Erste banka je prepoznala ovakvu potrebu i u svoju ponudu je uvrstila krediti za nezaposlene erste. Da, dobro ste pročitali, kredit za nezaposlene. Poznato je da je Erste banka jedna od vodećih banaka na tržištu pouzdanog i odgovornog kreditiranja. Erste je banka koja pruži različito dizajnirane kredite svojim klijentima, i tako odgovaraju na potrebe građana. Naravno, krediti za nezaposlene erste postali su odmah veoma traženi. Ovim primjerom Erste banka pomiče granice mogućnosti vezano za kredite. Tržište kredita svakim danom postaje bogato za još jedan kredit, ali bilo je vrijeme da se krediti omoguće i onima koji za njima imaju najveću potrebu, a to su upravo građani koji su u mnogim bankama bili označeni kao kreditno nesposobni.

Krediti za nezaposlene erste, jednostavnije rješenje

U doba ekonomske krize i pandemije, nažalost mnogi su se sreli s gubitkom posla ili smanjenjem plaće. Ako ste se pitali da li postoji kredit koji bi vam uvelike olakšao financije, odgovor koji tražite je krediti za nezaposlene erste. Krediti za nezaposlene erste je dizajniran po principu da se savršeno uklopi u proračun klijenta koji diže navedeni kredit. Ovaj kredit je upravo rađen po modelu drugih kredita koji će vas spasiti iz nastalih dugova i neplaniranih troškova. Kredit za nezaposlene u Erste banci su najčešće manjeg iznosa i s kraćim rokom otplate, i upravo to omogućuje klijentu brzi izlazak iz problematičnih financija. Navedeni kredit je jednostavnije rješenje za one koji nemaju mogućnost podići normalan kredit. Kredit se traži online, tako da je i sam proces oko dobivanja kredita puno lakši nego da odlazite u banku. Sigurno mislite kako je za navedeni kredit potrebno puno uobičajene papirologije kao i za svaki kredit, ali griješite. Papirologija i dokumentacija je svedena na minimum kako biste vi što prije došli do željenog iznosa.

Krediti za nezaposlene erste, odobrenje kredita

Postupak za zahtjev dizanja kredita za nezaposlene je isti kao i u svakoj banci. Morate ispuniti određene obrasce, zahtjev za kreditom i priložiti traženu dokumentaciju koja je svedena na minimum. Banka će vas prilikom obrađivanja zahtjeva obavijestiti da li postoji potreba za ikakvom dodatnom dokumentacijom. Krediti za nezaposlene erste su u biti nenamjenski kratkoročni krediti koji dosežu maksimalni iznos do 1500 eura. Rok otplate i način otplate dogovarate s Erste bankom tj. Osobnim bankarom koji će vam odobriti vaš kredit. Krediti za nezaposlene erste su nastali iz potrebe da se kreditno nesposobnim građanima pruži prilika da se riješe svojih financijskih problema koji su nastali uslijed skupog standarda života. Za sva dodatna pitanja vezana za navedeni kredit možete se slobodno obratiti stručnom timu Erste banke online, putem telefona ili osobnim odlaskom u banku. Izađite iz financijskih problema još danas, i obratite se Erste banci za pomoć. Ipak je Erste jedna od vodećih banaka na tržištu kredita.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (688 ocjena)