Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti Sberbank

Krediti Sberbank, krediti i banke

Odabir kredita nikada nije lagan proces. Razne banke nude razne kredite, i sa dobrim marketingom privlače mnoge od nas da baš u posebno jednoj banci želimo podići kredit. Podizanje kredita je ozbiljan proces koji zahtjeva ozbiljan pristup, jer na kraju mi se zadužujemo na određeni vremenski period. Kada pomislimo na banke prvo na što pomislimo su upravo i krediti. Neočekivani troškovi su nešto što se može svakome od nas dogoditi, i ponekad su krediti jedini način da si pomognemo. O čemu god da se radilo, možete računati na krediti Sberbank da vam pomogne. Krediti Sberbank u svojoj ponudi kredita nudi za svakoga ponešto, želite li stambeni kredit ili kredit za auto? Sberbank vam pokriva leđa vezano za financijska sredstava. Kao i ostale banke, Sberbank ima u svojoj ponudi kredite koji su prilagođeni svačijoj potrebi, ako imate problema pri odabiru kredita stručni tip Sberbanke će vam vrlo rado pomoći. Realizacija kredita ne mora biti noćna mora, Sberbanka će učiniti sve kako bi ostavili dobar dojam na klijenta i omogućili mu podizanje kredita kao pozitivno iskustvo.

Krediti Sberbank, ponuda kredita

Kao i ostale banke, i Sberbank ima svoju ponudu kredita s kojim privlači svoje i potencijalne klijente. Krediti Sberbank u svojoj ponudi kredita nudi sljedeće; Cashback kredit koji je ujedno i najpoznatiji kredit u Sberbanci. Moto kredita je vraća vam se novac. Prednosti Cashback kredita su: Isplata povrata svake godine i to do 10. 000 kuna, kamate već od 5, 20%, mora se naglasiti fiksna kamatna stopa za fiksnu ili promjenjivu kamatu, fiksna ili promjenjiva kamatna stopa koja je na izboru klijenta, iznos kredita je u visini od 110. 000 kuna ili 15. 000 eura, jednaka je kamatna stopa za kunski kredit ili onaj u eurima, rok otplate kredita je od 5-10 godina, bez naknade za obradu kredita. Gotovinski kredit u kunama ili eurima koji nudi: jednake kamatne stope za kredit u kunama ili eurima, nema naknade za obradu kredita, iznos kredita je u iznosu od 300. 000 kuna ili 40. 000 eura, prisutna je jednaka kamatna stopa za fiksnu ili promjenjivu kamatu, rok otplate ovoga kredita je do 10 godina. Zamjenski kredit u kunama ili eurima koji nudi: jednaku kamatnu stopu bez obzira da li je kredit u kunama ili eurima, nema naknade za obradu navedenog kredita, iznos kredita je u svoti do 300. 000 kuna ili 40. 000 eura, jednaka je kamatna stopa za fiksnu ili promjenjivu kamatu, rok otplate je do12 godina. Stambeni kredit koji nudi: također ostvarivanje u kunama ili eurima, iznos kredita u iznosima do 250. 000 eura ili 1. 900. 000 kuna, pristupačne kamatne stope, nema naknade za obradu kredita, rok otplate je do 30 godina, i to za kupnju ili adaptaciju nekretnine. Posljednji kredit u popularnoj ponudi je Lakše je voziti uz Sberbank, prednosti kredita su: nema učešća i naknade za obradu kredita, jednaka kamata za kune ili eure, iznos kredita do 225. 000 kuna ili 30. 000 eura, ovo je brzi i jednostavan kao i transparentan kredit, ima mogućnost refinanciranja u drugim bankama, kao i mogućnost uključivanja dodatnih usluga ili proizvoda u kredit. Krediti Sberbank u ponudi ima zaista za svakoga ponešto.

Krediti Sberbank, realizacija kredita

Modernizacija financijskog poslovanja je dio svake banke pa tako i Sberbanke. Krediti Sberbank je moguće zatražiti online ili možete ugovorit sastanak u banci. Što vam je sve potrebno za realizaciju kredita u Sberbanci? Recimo da ste odabrali jedan od navedenih kredita, na web stranici Sberbanke ispod opisa kredita imate navedeno što je sve potrebno od dokumentacije. Svi zahtjevi su stavljeni na popis i možete ih skinuti i ispuniti putem vašeg pc-a. Uz zahtjeve imate priloženo i kreditnu dokumentaciju, naknadu i kamate, opće uvjete poslovanja, politiku kamatnih stopa i pravilnike. Sberbanka je na ovaj način odlučila pružiti svojim klijentima pružiti odmah uvid u sve informacije vezano za kredite kako bi odluka klijentu bila što lakša. Krediti Sberbank su vam dostupni kada god se vi odlučili na kredit. Bilo da ste odlučite na online prijavu, ili prijavu za kredit putem sastanka s osobnim bankarom, Sberbanka će vam vrlo rado odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da odaberete kredit po svojoj mjeri bez previše razmišljanja.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (611 ocjena)