Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti po karticama

Krediti po karticama ostvaruju se lako i brzo!

Krediti su danas sastavni dio naših života. Možda i ne baš svakog pojedinca, no svatko tko od života želi više, morat će prije ili kasnije uploviti u svijet kreditnog poslovanja. Uz kredite lako ostvarujemo naše planove, ostvarujemo i naše poslovne uspjehe. Ipak, danas bez početnog kapitala teško je uspjeti u većini poslova, ali uz kredite to je sve moguće. Krediti po karticama danas je lako izdaju i omogućuju Vam ostvarivanje Vaših planova. Kada su krediti prijeko potrebni, otvara se i mogućnost online kredita. Online krediti po karticama mogu se ostvariti brže i lakše nego takvi krediti u bankama. Kod nas možete odrediti visinu kredita i rok otplate, zatim ispuniti obrasce te pričekati koju minutu da Vam sjedne kredit na račun. Kada su u pitanju iznenadne situacije koje zahtjevaju našu pažnju i naše financije, ovaj oblik kreditiranja pokazuje se kao najučinkovitiji. Ostvarite svoj kredit kod nas već danas i riješite sve probleme.

Krediti po karticama nisu nerealni – ostvarite ih danas!

Krediti se danas uglavnom ostvaruju u bankama, a te banke često nas traže da pričekamo odobrenje kredita koje nekad traje i više tjedana. Kada su velike životne prilike u pitanju, takvi krediti ispadaju najstabilniji i najpouzdaniji. Ipak, njihova manjkavost je upravo vrijeme isplate. Kod velikih kredita poput onog stambenog, čekanje na odobrenje kredita nije problem, no kada su u pitanju situacije koje su iznenadne i očekuju naše financijsko učestvovanje, onda se takvi krediti po karticama pokazuju neefikasnima. Tada su bolji krediti kod manjih kreditnih kuća koji se mogu isplatiti odmah na Vaš račun. Kod nas se prijavite za kredit ukoliko Vam je on potreban odmah i ne planirate trošiti tjedne u banci da biste dobili tamo kredit. Krediti po karticama sjedaju kod nas u roku od 15 minuta i mogu Vam predstavljati najbrže rješenje kada su u pitanju doista situacije u kojima ne možete čekati banku da Vam odobri kredit.

Krediti po karticama dostupni su online!

Online krediti po karticama vrlo su jednostavni, a alat pomoću kojeg “krojite” svoj kredit vrlo je intuitivan. Neovisno o tome koristite li se vješto internetom ili još niste savladali sve aspekte ovog modernog fenomena, podići kredit neće Vam biti problem. Pomoću našeg alata vrlo ćete brzo moći odrediti visinu svog kredita, kao što ćete i odrediti rok isplate tog kredita. Ukoliko se odlučite na kredit u iznosu od male sume novaca i odredite kratki rok otplate, možete doći do toga da uzimate kredit bez kamata. Dakle, koliko novaca ste posudili, toliko i vraćate. Još jedna prednost ovih kredita je što nema neuračunatih dodatnih troškova koji Vas često snađu u banci. Naši krediti po karticama su potpuno transparentni, a naši klijenti uvijek su zadovoljni našim ekspresnim ponudama koje funkcioniraju puno bolje nego čekanje u banci. Zato se javite već danas, ostvarite svoj kredit ovdje te zaboravite sve komplikacije kada podižete kredite u bankama.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (561 ocjena)