Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti po American kartici

Krediti po American kartici u PBZ

Krediti su postali naša stvarnost i prvi izbor kada je financiranje u pitanju. Nije bitno da li se radi o privatnoj osobi, firmi, gradu ili državi, svi navedeni subjekti i sve više koriste kredite kao način financiranja. Danas je rijetkost da se novac štedi za realizaciju želja i potreba kod pojedinca ili projekata kada su tvrtke i poduzetnici u pitanju. Novca je sve više na tržištu, a sve veća prosječna plaća i kreditna sposobnost prosječnih radnika u Hrvatskoj natjerala je banke da se konstantno trude ponuditi neku novu vrstu kredita i po što povoljnijim uvjetima kreditiranja. PBZ banka kao jedna od vodećih u Hrvatskoj na izbor ima razne vrste i iznose kredita. Jedni od njih su i krediti po American kartici. Krediti po American kartici zamišljeni su kao krediti manjeg iznosa, pa ćete ih koristiti za realizaciju manjih projekata i financijskih potreba. Ipak brzina realizacije kredita po kartici, svakako je prednost nad ostalim vrstama kredita.

Kako se i po kojim uvjetima realiziraju krediti po American kartici

Krediti po American kartici realiziraju se na način da kao klijent PBZ banke zatražite American karticu. Također treba razlikovati osobne i poslovne American kartice. Kada su u pitanju krediti po American kartici i to osobna kartica, iznos koji možete dobiti i kreditirati ide i do 100 000 kuna, što je zaista veliki iznos s kojim možete financirati jako puno stvari. Najduži rok otplate koji možete ugovoriti je 60 mjeseci i to sa kamatnom stopom od 7, 35 posto. Minimalni iznos kredita je 1000 kuna, a naknada za posredovanje se uplaćuje jednokratno u iznosu od 0, 8 posto dogovorenog iznosa. Kada kredit uzimate preko poslovne American kartice, tada su uvjeti nešto drugačiji pa će maksimalni iznos koji možete realizirati biti 80 000 kuna sa najdužim rokom otplate do 24 mjeseca. Ovdje je i kamatna stopa nešto veća, 9, 98 posto kao i naknada za posredovanje koja je 1, 5 posto. Isplati i potpisivanju ugovora prethodi provjera vaše kreditne sposobnosti od strane vašeg bankara.

Krediti po American kartici i na što pripaziti kada su krediti u pitanju

Kao što se dalo primjetiti krediti po American kartici imaju nešto nepovoljnije uvjete kreditiranja, dok je sama procedura dobivanja kredita jednostavnija i labavija nego kada su klasični bankarski krediti u pitanju. Krediti po American kartici imaju veću kamatnu stopu nego nenamjenski krediti u komercijalnim bankama, kao i naknadu za posredovanje, dok banke više ne naplaćuju nikakve naknade. Sa druge strane kako je labavija procedura za dobivanje kredita, dosta će se klijenata odlučiti na ovu vrstu financiranja. Klasični nenamjenski krediti imaju i nešto veće iznose koje možete posuditi. U svakom slučaju sa kreditima treba biti oprezan, tj. principijelan. Dakle kredite uzimajte samo kada su vam potrebni, kao i iznos koji vam je potreban. Otplatni plan, tj. mjesečna rata neka bude nešto niža od maksimuma koji bi mogli ugovoriti. Na taj način ćete si osigurati mirno i konstantno vraćanje obveza, pa i u periodima kada vam nešto zapne, bilo da se smanji plaća itd.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (557 ocjena)