Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na osobnu

Krediti na osobnu iskaznicu i sva pitanja na koja trebate znati odgovor prilikom traženja zajma

Srećom, potrebna dokumentacija obično je slična među svim zajmodavcima. Ispod je popis osobnih dokumenata o zajmu i podataka koji bi mogli biti potrebni zajmodavcu. Zajam možete dobiti i na osobnoj iskaznici. Budite spremni kada tražite krediti na osobnu, razmišljajući o svrsi zajma i podobnosti. Pitat će vas što trebate za posudbu novca za krediti na osobnu iskaznicu. Iako se većina zajmodavaca ne bavi točno kako ćete koristiti zajam, razumijevanje njegove svrhe može pomoći zajmodavcu da preporuči najbolji kreditni proizvod za vaše potrebe. Različite svrhe zajma mogu također otvoriti različite kamatne stope ili iznose zajma. Također, često je pitanje koliko si možete priuštiti posudbu i koliko dugo. U konačnici, zajmodavac će odrediti koliko je spreman posuditi na temelju analize vašeg financijskog zdravlja i utvrđivanja onoga što si možete priuštiti. Međutim, trebali biste ući u postupak zajma s čvrstom predodžbom o plaćanju za koje znate da si možete priuštiti i koliko će vam vremena trebati da ga vratite. Ne posuđujte više nego što vam treba, čak i ako vam je odobreno. Imajte na umu da zajmodavcu plaćate naknadu (putem kamata) za svaku lipu koju posudite.

Kako se prijaviti za krediti na osobnu iskaznicu

Nakon što započnete postupak podnošenja zahtjeva za krediti na osobnu kod zajmodavca, bit će teško povući kreditnu ocjenu. Međutim, pametno je unaprijed znati svoju kreditnu ocjenu. Ako vaša kreditna ocjena nije dovoljno visoka da bi se kvalificirala, zajmodavac će vam to moći reći unaprijed. Možda ćete moći iskoristiti metodu koja se naziva pretkvalifikacija. To vam omogućuje da znate ispunjavate li uvjete za zajam uz samo malo povlačenje kredita – što neće utjecati na vašu kreditnu ocjenu. Tijekom početnih zahtjeva i tijekom postupka provjere, zajmodavcu ćete možda trebati dostaviti nekoliko dokumenata – od kojih se većina može predati elektroničkim putem. Svaki zajmodavac imat će zahtjev za pokretanje postupka zajma, a taj se zahtjev može razlikovati od zajmodavca. Na primjer, ako posudite od mrežnog zajmodavca, postupak prijave često se obavlja u potpunosti putem interneta. Ako posuđujete kod tradicionalnih banaka ili kreditnih depozita, prijave se obično mogu ispuniti osobno ili putem interneta. Ovaj početni zahtjev obično je osnovni – često će tražiti vaše osnovne osobne podatke za krediti na osobnu iskaznicu, željeni iznos zajma i svrhu zajma. Uz očite razloge poput krađe identiteta, zajmodavci moraju biti u mogućnosti potvrditi vaš identitet kako bi utvrdili jeste li državljanin ili imate stalno prebivalište ako imate najmanje 18 godina. Obično ćete trebati predočiti oblik identifikacije: vozačku dozvolu, putovnicu, osobnu iskaznicu, potvrdu o državljanstvu, rodni list i / ili vojnu iskaznicu.

Kako se zajmodavac osigurava kada se prijavljujete za krediti na osobnu iskaznicu

Neosigurani osobni zajmovi razlikuju se od mnogih drugih vrsta zajmova, poput hipoteka ili zajmova za automobile, jer ne postoje kolaterali koji podržavaju zajam. To povećava rizik zajmodavca, a još je važnije da potvrdi imate li trajni izvor prihoda za otplatu i kako bi se mogli dobiti krediti na osobnu. Ako ste trenutno zaposleni kod poslodavca, svoj prihod obično možete potvrditi sljedećim dokumentima: platnim karticama, povratom poreza, bankovnim izvodima, kontakt podacima poslodavca. Ako ste samozaposleni, dohodak obično možete dokazati sljedećim dokumentima: bankovnim izvodima i prijavama poreza na dohodak. Dokaz o vašim osobnim troškovima potreban je i za zajam osobne iskaznice. Dokaz o vašoj životnoj situaciji može pomoći zajmodavcu da utvrdi koliko je stabilan vaš životni stil. Obično možete koristiti jedno od sljedećeg: račun za komunalne usluge, ugovor o najmu ili najmu, dokaz o osiguranju za vaš dom, najam / zakup ili vozilo i biračku karticu. Ako trebate potvrdu o promjeni adrese, američka poštanska služba nudi resurse koji će vam pomoći da promijenite i potvrdite promjenu adrese prebivališta. Prijavljivanje koju zahtijevaju krediti na osobnu ne mora biti stresno. Budite spremni odgovoriti na pitanja i pružiti potrebnu dokumentaciju i vjerojatno ćete imati nesmetano iskustvo posuđivanja potrebnih sredstava. Ali upamtite, zajmodavcu nećete biti dužni samo iznos koji ste posudili; dužni ćete i sve kamate prikupljene tijekom razdoblja otplate, pa svakako kupite najboljeg zajmodavca koji vam nudi najbolju kamatnu stopu i najniže naknade.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (575 ocjena)