Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na 15 godina bez hipoteke

Krediti na 15 godina bez hipoteke, ima i drugačijih instrumenata osiguranja dugoročnih kredita

Najčešće korište instrumen osiguranja dugoročnih bankarskih kredita donedavno je bila hipoteka na kuću ili stan u kojem živite, pa vas je cijelo vrijeme otplate takvog, hipotekarnog kredita pratio onaj grč u želucu, onaj neugodni osjećaj da otplaćujete kredit, a živite u “tuđoj” kući ili stanu. Krediti na 15 godina bez hipoteke, ima i drugačijih instrumenata osiguranja dugoročnih kredita, istina je, nije hipoteka jedini instrument osiguranja kredita koji trebate. Novi kreditni paketi na duži rok su puno fleksibilniji, a nove tehnologije nude i nove vrste osiguranja dugoročnih kredita. Ako se spremate zatražiti dugoročni kredit dobro se informirajte na službenim web stranicama kreditnih kuća i agencija i nađite povoljnije osiguranje za kredit koji se spremate zatražiti. Krediti na 15 godina bez hipoteke je za vas sigurno povoljniji jer onaj ružni osjećaj da je banka vlasnik vaše kuće ili stana dok ne otplatite kredit neće vam kvariti veselje što ste dobili kredit i što ostvarujete planirano.

Krediti na 15 godina bez hipoteke, između više opcija osiguranja kredita izaberite onu najpovoljniju za vas

Svi dugoročni krediti trebaju instrumente osiguranja, a nove kreditne linije dugoročnih kredita su našle način kako osigurati takav kredit, a da nemate zabilježbu i teret na svojoj nekretnini. Krediti na 15 godina bez hipoteke, između više opcija osiguranja kredita izaberite onu najpovoljniju za vas, zato se trebate detalno informirati o različitim načinima osiguranja dugoročnih kredita. Smisao dugoročnih kredita je da odobrenim iznosom zadaovoljavaju vaše potrebe, da vam kamate budu prihvatljive, a da mjesečna rata otplate svojom visinom ne remeti vaš normalan život. Bez obzira na to kako planirate utrošiti taj novac, vama se na kraju takvo zaduživanje mora isplatiti i početi se vraćati kao oplođeni kapital, ako je taj novac neka privatna investicija, vaše ulaganje u bolju, uspješniju i sretniju budućnost. Krediti na 15 godina bez hipoteke uzimaju privatnici da unaprijede svoj privatni posao, poljoprivrednici koji žele modernizirati svoju proizvodnju, ljudi koji se bave turizmom i žele povećati i urediti svoju turističku ponudu.

Krediti na 15 godina bez hipoteke, kada želite isplatiti poslovnog partnera, otkupiti njegov dio ili isplatiti sunasljednike

Dugoročni krediti pomažu razvedenim partnerima da jedno drugo isplati pri podjeli bračne stečevine koju ne uspijevaju prodati. Ima i studenata koji nakon diplome žele vratiti stipendiju, jer žele u životu raditi nešto sasvim drugo od onoga na što ih obvezuje stipendija. Krediti na 15 godina bez hipoteke, kada želite isplatiti poslovnog partnera, otkupiti njegov dio ili isplatiti sunasljednikeili možda želite započeti svoj vlastiti posao i trebate početni kapital. Možda mijenjate manji stan za veći i trebate nadoplatu i drugačije je ne možete osigurati nego iz kredita. Možda vam se sin oženio i sa obitelji svoje snahe ste se dogovorili da mladencima financirate krov nad glavom u iznosima fifti/fofti, a bez kredita je to neizvedivo. Krediti na 15 godina bez hipoteke, može zadovoljiti svaku krupniju potrebu, svaki ambiciozniji plan. Proširenje i modernizacija vašeg privatnog poslovanja ili pomaganje vašoj djeci u njihovim privatnim poslovima, sve je to ulaganje u budućnost i sreću vaše obitelji.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (677 ocjena)