Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti kartice gotovina

Krediti kartice gotovina, plaćate robe uglavnom karticama, gotovinu dižete na bankomatu, ali što kada trebate više gotovine nego što imate na računu

Kreditiranje karticama se uglavnom svodi na potrošačke kredite na rate i to ostvarujete kreditnim karticama na ugovoreni rok. Krediti kartice gotovina, plaćate robe uglavnom karticama, gotovinu dižete na bankomatu, ali što kada trebate više gotovine nego što imate na računu, to je posve drugačije od potrošačkog kreditiranja, a ipak je moguće dobiti gotovinu u većem iznosu preko kartice i to u roku od 5 minuta. Sve je jednostavno vi dobivate odobreni kredit odmah, a otplaćujete na rate preko računa. Ovisno o iznosu ovi krediti se odobravaju na 12, 24 ili 36 mjesečnih rata, bez ikakve papirologije samo uz osobnu iskaznicu i vašu bankovnu karticu. Krediti kartice gotovina, ugodno je plaćati robe i usluge karticama, ne morate okolo nositi gotovinu sa sobom i riskirati da postanete žrtva džepara, ali kada se dogodi da ne trebate ni robe ni usluge, nego gotovinu, i to u većem iznosu od onog koji pokazuje trenutno stanje vašeg računa, tada trebate kredit preko kartice.

Krediti kartice gotovina, odlučili ste konačno urediti svoje zube, ali vaš zubar prima samo gotovinu, a cifra je pozamašna

Veća gotovina od onoga što imate trenutno na računu vam može zatrebati iz bilo kojih razloga i u bilo kojoj situaciji. Krediti kartice gotovina, odlučili ste konačno urediti svoje zube, ali vaš zubar prima samo gotovinu, a cifra je pozamašna, možete odustati i kasnije možda morati platiti još veći iznos ili brzom gotovinom vratiti zadovoljni osmjeh na svoje lice, a otplaćivati polako na prihvatljive mjesečne rate. Naravno, ima i nekih neodgodivih situacija, recimo da ste imali prometnu nezgodu, auto nije u voznom stanju, a treba vam jer putujete na posao, novca za popravak nemate, jer ste već u kreditima i preostaje vam samo kartični kredit, jedini koji možete dobiti. Krediti kartice gotovina, kada god nemate drugog načina da dođete do većeg iznosa gotovine koja vam hitno treba. Zatražite kartični kredit odmah, onlene putem, SMS-om, e-mailom ili telefonom i sve ćete riješiti brzo, povoljno i na lak i jednostavan način, riješite problem odmah, a otplaćujte na rate.

Krediti kartice gotovina, već ste u kreditima i na listi banaka vas tretiraju kao kreditno nesposobne

Kredite na kartice najčešće traže građani koji su po bilo kojem kriteriju u poziciji da trenutno od nijedne banke ne mogu dobiti kredit. Krediti kartice gotovina, već ste u kreditima i na listi banaka vas tretiraju kao kreditno nesposobne, no bankovne kartice su vam još uvijek na raspolaganju i aktivne, to je dobra vijest za vas, jer vam upravo te kartice otvaraju zaobilazni put do gotovine, kada ju ne možete dobiti kroz redovne kreditne linije banaka. Drugim riječima, imaš aktivnu bankovnu karticu možeš dobiti brzu gotovinu, bez obzira na trenutno stanje na tvom računu. Krediti kartice gotovina, za sve situacije kada ste onemogućeni dobiti redovan bankarski kredit iz bilo kojeg razloga i trebate više novca od sume koju trenutno imate na računu, pa vam je bankomat beskoristan. Kad vam se sva vrata zatvore, važno je imati aktivnu bankovnu karticu i to je sasvim dovoljno da ipak dođete do brze gotovine.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (512 ocjena)