Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti isti dan

Krediti isti dan, za sve hitne financijske situacije i slučajeve

Dobili ste ovrhu i želite je spriječiti, imate poveći minus na tekućem računu, a ne želite izgubiti pravo na dopušteni minus jer vam spašava egzistenciju, dužni ste prijatelju koji je također upao u gabulu i morate mu vratiti. Krediti isti dan, za sve hitne financijske situacije i slučajeve, popravak auta kojim kruh zarađujete jer ste imali prometnu nesreću sa velikom štetom. Iskrsnuo vam je iznenadni put, a nemate novca, pozvani ste za vjenčanog kuma i osramotit ćete se ako odbijete, a ne znate kako financirati to kumstvo, imate iznenadni smrtni slučaj ili bilo koju drugu urgentnu situaciju koju morate odmah rješavati. Krediti isti dan su osmišljeni upravo za takve urgencije, a najbolje od svega je što su to online krediti koje realizirate u svega par klikova i novac je na vašem tekućem računu za svega 15 minuta. Ovakve kredite možete zatražiti online putem iz vlastitog doma sa svog kućnog ralznala, SMS-om, telefonom ili e-mailom

Krediti isti dan, nemate vremena hodati po bankama i riskirati odbijenice, novac trebate odmah

Nije da niste pokušali u banci, ali najmanje dva tjedna morate čekati da saznate hoće li vam odobriti kredit, a novac trebate danas. Krediti isti dan, nemate vremena hodati po bankama i riskirati odbijenice, novac trebate odmah, zato ne gubite više ni vrijeme ni živce, idite na sigurno. Trebate samo osobnu iskaznicu, broj tekućeg računa i bankovnu potvrdu o redovnim primanjima, ne trebate nikakvu dodatnu papirologiju, niti ovjere, žigove i potpise, sama kreditna procedura traje oko 15 minuta, jednostavnije i brže nema nigdje drugo. Ako vam gori pod petama znate koga trebate. Krediti isti dan, to je jednostavna jednadžba, bi trebate novac, mi smo vam ga pod povoljnim uvjetima spremni dati, online ugovor obvezuje nas da vam isplatimo odobreni iznos odmah, vas obvezuje da dobiveni kredit otplaćujete u prihvatljivim mjesečnim ratama. Ako trebate duži rok otplate, rokovi otplate su fleksibilni i možete dogovarati duži rok otplate da bi smanjili visinu mjesečne rate otplate.

Krediti isti dan, veći iznosi, ako nemate jamce uključite osiguranje

Događa se da iznenada zatrebate i veći iznos kredita s brzom isplatom, pa se pribojavate da ga ne možete dobiti. Možete, ali za veće iznose trebate jamce ili osiguranje ili neki drugi vid garancije. Krediti isti dan, veći iznosi, ako nemate jamce uključite osiguranje, to je jednostavan način da nikoga ne morate moljakati da vam jamči, jer ionako već dugo vremena nitko nikom ne želi biti jamac. Složit ćete se da kao što vi morate biti sigurni da ćete dobiti brzu isplatu kredita, isto tako se i zajmodavac mora osigurati da će taj kredit biti otplaćen, ali postoji više načina osiguranja vašeg kredita i o svemu se možete dogovoriti. Krediti isti dan, su zaista velika pomoć ljudima koji se nađu u iznenadnim nevoljama i potražnja za njima je sve veća i sve češća, pogotovo kada se radi o manjim iznosima na vrlo kratki rok, što odgovara ljudima koji ne vole dugo biti dužni.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (674 ocjena)