Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti i pozajmice za opg

Krediti i pozajmice za opg, organizirate vlastitu prodaju s dostavom na kućni prag, trebate dostavna vozila

Agroproizvodnja se sve češće prebacuje na online prodaju, svaki opg koji drži do sebe i cijeni svoj mukotrpni rad ima svoju web stranicu ili je umrežen s drugim proizvođačima, e, ali vlastita dostava treba vlastiti vozni park. I svejedno je da li kupujete jedno ili više dostavnih vozila, u ovom trenutku si taj trošak ne možete priuštiti, ali ako ne želite da vam urod propadne. morate. Krediti i pozajmice za opg, organizirate vlastitu prodaju s dostavom na kućni prag, trebate dostavna vozila, takav kredit je vaša investicija u vlastitu budučnost i budućnost vaše obitelji koja zajedno s vama vrijedno radi svaki dan. Ako želite unaprijediti svoje gospodarstvo i osigurati prodaju svojih proizvoda ova vrsta kredita pomaže ambicioznima i poduzetnima. Krediti i pozajmice za opg je vaša ulaznica u napredniji način plasiranja vaših proizvoda na tržište. Ruke mukotrpno rade, ruke koje hrane svijet zaslužuju svako poštovanje i svaku vrstu pomoći koju zatrebaju.

Krediti i pozajmice za opg, počeli ste iz hobija, ali toliko vam dobro ide da želite proširiti nasade, ali ne znate kako to financirati

POčeli ste iz hobija, na malo svoje zemlje i na unajmljenom zapuštenom imanju i otkrili da imate “zelene prste”, da vam sve ode od ruke, da sve što proizvedete i prodate, a otkrili ste da i uživate u svom poslu i da živite sretnije i bez stresa. Krediti i pozajmice za opg, počeli ste iz hobija, ali toliko vam dobro ide da želite proširiti nasade, ali ne znate kako to financirati, banke vam baš nisu sklone jer nemate dovoljno svoje zemlje. Nezavisnim kreditnim kućama je nevažno hoćete li novcem iz kredita kupiti susjedno imanje koje već obrađujete ili ćete sav novac potrošiti za proširenje nasada ili za uvođenje novih sorti u postojeću proizvodnju ili ćete na neki planski način ukuljučiti i financirati sve to zajedno. Krediti i pozajmice za opg je agrokredit i sve te moguće namjene su agro ulaganja za unapređenje i povećanje vaše već dobro uhodane proizvodnje i to je jedini kriterij za kredit.

Krediti i pozajmice za opg, želite povećati matično stado, a od banke niste uspjeli dobiti kredit

Krupna stoka, koze, ovce ili neke druge životinje u domaćem uzgoju uvijek uzgajivači teže povećanju uzgoja i proizvodnje i tako i treba biti kod vrijednij, ambicioznih i poduzetnih poljoprivrednika. Krediti i pozajmice za opg, želite povećati matično stado, a od banke niste uspjeli dobiti kredit, što je za vrijedne ljude uvijek velika šteta jer ne mogu iskoristiti sve svoje znanje, sposobnosti i potencijale bez dokapitalizacije. Na vašu sreću, kao i na sreću ostalih poljoprivrednika, nezavisne kreditne kuće nisu tako uskogrudne i tako kratkovidne kao banke i znaju da proizvođači hrane ili rasnih grla imaju žuljebite ruke koje uvijek svoje dugove vraćaju. Krediti i pozajmice za opg su prilagođeni vama i vašim potrebama, jer nitko ne može bolje od vas samih što zapravo trebate i na koji način to izvesti. Nezavisne kreditne kuće vode profesionalci, vi ste profesionalci na svom području, a profesionalci vjeruju jedni drugima, cijene jedni druge i pomažu jedni drugima.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (593 ocjena)