Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti do 7000 EUR

Krediti do 7000 EUR , više varijanti sa dužim rokom otplate i povoljnijim kamatama

Građani koji trebaju nešto veće iznose, traže i duže rokove otplate, a ovakvi krediti spadaju u neku vrstu srednjeročnih otplata. Krediti do 7000 EUR, više varijanti sa dužim rokom otplate i povoljnijim kamatama, to obično znači da ovisno o iznosu možete dogovarati rokove ozplate koji vama odgovaraju, a da vas opet ne pojedu kamate. Fleksibilnost i vrhunska profesionalnost kreditnih kuća koje su kreirale ovu kreditnu liniju, vam omogućuju dogovorene rokove otplate prema vašim mogućnostima. Kada ste usred podjele imovine s osobom s kojom nema dogovora oko prodaje vaše nekretnine i podjele novca, ovakav kredit vam pomaže da isplatite udio i završite tu tužnu sagu koju mnogi nasljednici prolaze. Krediti do 7000 EUR, ostavinske rasprave i rješenja mnoge građane dovedu upravo u takvu situacije, da im je jeftinije uzeti kredit, isplatiti drugu stranu i vratiti si duševni mir i normalan život. Bolje je dugovati rate kredita nego ratovati s nekim svojim oko zajedničke imovine.

Krediti do 7000 EUR, kada trebate početni kapital za vlastiti posao

Naravno, ljudi ovu kreditnu liniju koriste za različite namjene, za koje vas nitko ne pita. Dojadio vam je nesiguran život na određeno vrijeme, iskidalo vam je živce produživanje radnih ugovora svaka tri mjeseca, ne vjerujete više u obećanja da će slijedeći ugovor biti za stalno i odlučili ste započeti vlastiti posao koji ste već i registrirali, ali počinjanje od nule ne znači počinjanje bez novca. Krediti do 7000 EUR, kada trebate početni kapital za vlastiti posao, morate osigurati taj početak da vas malodušnost ne obeshrabri i da ne odustanete. Svaki početak je težak, ali postoje načini da vaš početak bude manje težak. Krediti do 7000 EUR vam se čini dovoljno za početak, jer ne pucate vi na visoko, naumili ste početi od maloga i rasti polako. Ovakav kredit, ni preveliki ni premali vam bađ može poslužiti kao vjetar u leđa. Kada znate da kreditirate svoju budućnost, to će vam biti poticaj više da uspijete.

Krediti do 7000 EUR, imate vlastite turističke kapacitete koje treba samo malo dotjerati i osvježiti

Bavite se turizmom, ali iz objektivnih razloga dugo niste ništa ulagali, pa ste zaključili da ako želite zaraditi, morate nešto i uložiti. NIkakvi veliki zahvati, uostalom i sami ste vješti i puno toga ćete sami odraditi, ali trebate ipak i nešto novca da to izvedete kako treba. Krediti do 7000 EUR, imate vlastite turističke kapacitete koje treba samo malo dotjerati i osvježiti, ništa puno, samo ćete malo ušminkati i svoju turističku ponudu dignuti na malo višu razinu. Ova kreditna ponuda je vrlo povoljna prilika koja vam omogućava puno sitnih zahvata s kojima ćete postići potpuno nov imidž. Krediti do 7000 EUR, možda želite osvvježiti obiteljsku barku i pridodati izlete barkom svojoj dosadašnjoj turističkoj ponudi ili želite dodati sadržaje za djecu, za obitelji s djecom, jer je roditeljima na ljetovanju jako važno i da je njihovoj djeci boravak svidi i bude nezaboravan za cijelu obitelj, mali dodata za velika unapređenja vaše turističke ponude.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (623 ocjena)