Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez ovjere poslodavca

Krediti bez ovjere poslodavca, brzi kredit

Banke će vas prilikom vašeg razmatranja o podizanju kredita pitati o vašem zaposlenju i primanjima. Ovo može biti neugodno i nezgodno za mnoge od nas koji radimo na određeno ili nismo prijavljeni. Banke su itekako poznate po svojim pravilima ocjenjivanja kreditne sposobnosti, tako da i najmanja sitnica vam neće odobriti kredit. Srećom, krediti bez ovjere poslodavca su nastali kao odgovor bankama na njihov strog režim traženja papirologije vezane za poslodavce. Krediti bez ovjere poslodavca su krediti koji dolaze sa strane online zajmodavaca iza kojih se kriju kreditne kuće. Ovo je najbolja opcija kredita za sve građane koji su svjesni da radi svojeg ugovora o radu ili poslodavca nikada ne bi dobili kredit u banci. Kod kreditnih kuća također postoji provjera kreditne sposobnosti, ali ne na isti način kako kod banaka. Kreditne kuće će vas tražiti dokaz poput platnih lista ili neki drugi dokaz da imate mjesečna primanja s kojim možete podmirivati otplate kredita.

Krediti bez ovjere poslodavca, online prijava

I dok banke također traže razgovor s vama vezano za kredit, kreditne kuće cijeli proces su preselile online. Kako izgleda postupak prijave za online kredit? Recimo da vas zanimaju krediti bez ovjere poslodavca jer ste svjesni da vaš način rada ne odgovara strogim kriterijima banaka. Kada pronađete kreditnu kuću koja nudi navedeni kredit, prvo ćete provjeriti da li je kreditna kuća u Hrvatskoj ili van nje. Postoje mnoge strane kreditne kuće u Hrvatskoj koje također imaju ponudu kredita. Naš savjet je da gledate kreditne kuće sa sjedištem u Hrvatskoj i da posluju po pravilima Hrvatske Narodne Banke. Kada ste napravili navedenu provjeru, odaberite jednu kreditnu kuću i registrirajte se na njihovu stranicu. Tamo ćete putem interneta ispuniti obrazac i zahtjev, te priložiti traženu dokumentaciju. Kada sve navedeno popunite i pošaljete, odgovor dobivate u roku od par minuta. Moguće je da vas kreditne kuće također odbiju vezano za kredit, zato je također dobro u opticaju imati više kreditnih kuća. Krediti bez ovjere poslodavca je kredit koji je dostupan u većini kreditnih kuća.

Krediti bez ovjere poslodavca, realizacija kredita

Nakon što ste registracijom na web stranicu kreditne kuće/online zajmodavca popunili sve potrebne podatke i priložili potrebnu dokumentaciju, čekate odgovor zajmodavca. Odgovor čekate većinom oko 15-ak minuta i onda dobivate odgovor u obliku odobrenja ili odbijenice. Odobrenje kredita znači brzu isplatu svote novaca koje ste naveli u zahtjevu i to u roku od najviše 24h od zahtjeva za kreditom. Krediti bez ovjere poslodavca su nenamjenski gotovinski krediti, ovo znači da kredit možete iskoristiti za bilo što bez pitanja sa strane kreditne kuće. Banke kod odobrenja kredita često traže razlog za podizanje kredita i žele znati gdje ćete potrošiti novac, dok kreditne kuće nude diskreciju. Krediti bez ovjere poslodavca su idealna solucija za sve koji nemaju stalno zaposlenje ili su zaposleni na neki drugi način osim neodređeno. Riješite sve financijske probleme uz brze kredite kreditnih kuća i okrenite novi list u svom životu, bez straha od kredite sposobnosti i provjere poslodavca.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (656 ocjena)