Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez jamca

Krediti bez jamca, potreba za kreditom

Sve je veća potreba za kreditima kod svakoga od nas. Teško je držati korake s trenutnim novčanim obavezama koje nam servira svakodnevni svijet. Krediti su nastali kako bi pomogli ljudima doći do novaca kada im je najpotrebnije, no nažalost znamo da se u većini slučajeva odobrenje kredita zna pretvoriti u svojevrsnu borbu. Bankarski krediti imaju stroga pravila koja većina građana danas ne ispunjava, jedan od je jamac. Iako naravno u današnjem svijetu postoje i krediti bez jamca u ponudama banaka i kreditnih kuća, opcija s jamcem je i dalje sigurnija praksa. Većina ljudi zaboravi kako je iznimno važno razmotriti više kredita i odabrati ono što je zapravo najbolja opcija. Opcija kredita s najviše pogodnosti može vam uvelike olakšati život. Kredite mnogi nazivaju nužnim zlom, i nažalost u današnje vrijeme gotovo ne postoji osoba koja nema bar neki kredit, bio podignut ili otplaćen. Krediti mogu biti solucija za sve vaše probleme, samo ako pametno postupite. Kako su krediti bez jamca postali popularni? Otkrijte u daljnjem tekstu

Krediti bez jamca, banke i kredite kuće

Banke i kreditne kuće su dugi niz godina odobravale kredite samo ako ste imali jamca. Kako je nastupilo razdoblje ekonomske krize, financijsko tržište se moralo prilagoditi i tako se na tržištu kredita pojavilo krediti bez jamca. Naravno, prije podnošenja zahtijeva za ovakav kredit bitno je da provjerite najbolju ponudu banaka i kreditnih kuća za krediti bez jamca. Morate imati svakako na umu da banke i kreditne kuće posluju sasvim različito, i da će vas se u obje financijske institucije tražiti određene papire vezane za kredit. Banke ni u kojem nisu fleksibilne vezano za određene kredite kao što su kreditne kuće, iako su banke upravo prvi izbor većine nas kada razmatramo podizanje kredita. Kreditne kuće i dalje nekako su manje popularne, iako su drugo rješenje kada mnoge odbiju. Kreditna sposobnost je nešto po čemu banka odobrava kredit ili ne, i morate biti čisti kao suza i imati primanja određene visine kako bi vam banka odobrila kredit bez ikakvih pitanja. Kreditne kuće u drugu ruku ne zahtijevaju ništa od navedenog, osim dokaza da ste u mogućnosti kredit otplaćivati.

Krediti bez jamca, brzi krediti

Krediti bez jamca se nalaze u brzim kreditima. Ovo su manji nenamjenski krediti koji se realiziraju u 24h od zahtjeva i cijeli proces se odvija online. Ovako s kreditima bez jamca postupa kreditna kuća. Kod banaka su krediti bez jamca malo drugačija stvar. Ako se odlučujete uzimati kredit u banci morate prvo provjeriti da li se navedeni kredit nudi sa mogućnošću bez jamaca, i također morate biti spremni na razna pitanja, papirologiju, i naravno čekanje za odobravanje. Obje financijske institucije imaju svojih prednosti i mana. Kako odlučiti gdje uzeti kredit? Ako vam je potreban brz novac i ako želite proći sa što manje papirologije, onda su kreditne kuće ono što želite. S druge strane ako ste skeptik prema bilo kojoj financijskoj instituciji a da nije banka, i ako ste upoznati s ozbiljnijim procesom dizanja kredita, tada je banka vaš prvi izbor. Kredit bez potrebe za jamcem je nastao kao olakšanje ljudima koji su svjesni da mogu kredit podmirivati sami.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (640 ocjena)