Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez HROK-a i crnih lista

Krediti bez HROK-a i crnih lista, krediti uz kreditne kuće

Našli ste se u situaciji gdje vam je blokiran račun ili se nalazite možda na listi dužnika? Banka vam je rekla kako niste kreditno sposobni i zapisani ste z HROK-u i mislite da nema mogućnosti za kredit? Varate se. Krediti bez HROK-a i crnih lista su krediti koji vam nude mogućnost kreditiranja vez obzira na sve gore navedeno. Nije važno koji je razlog zaslužan za vašu lošu kreditnu reputaciju, Krediti bez HROK-a i crnih lista vam omogućuju podizanje kredita na jednostavniji način. Ovo možemo nazvati i kreditom za blokirane građane. Kakva je ovo vrsta kredita? Ovo je vrsta kredita koja se nudi onim građanima koji su iz nekog razloga završili na listi HROKa, i radi se o kreditima koji se dobivaju u manjim iznosima. Proces prijave za ovaj kredit je sasvim pojednostavljen, papirologija je minimalna, proces prijave je online, i na ovaj način možete zatražiti navedeni kredit kod više zajmodavaca tj. Kreditnih kuća.

Krediti bez HROK-a i crnih lista, što je HROK

Možda se pitate što je HROK, to je Hrvatski registar obveza po kreditima i ovdje se nalaze podaci o korisnicima tj. klijentima banaka i njihovim dugovanjima koje banke kao i druge financijske institucije koriste za odluku o vašoj budućoj kreditnoj sposobnosti ili nesposobnosti. Ovdje se nalaze podaci o dugovanjima, i HROK je u većini slučajeva glavni razlog zašto pojedini klijent banke ne može dobiti kredit. Upravo zato su zajmodavci pronašli način i ponudili ponudu Krediti bez HROK-a i crnih lista koji su primamljivi građanima koji su svjesni da nisu kreditno sposobni. Da li možete provjeriti da li ste na listi HROK-a? Možete podnijeti zahtjev za uvid u svoje kreditno izvješće u prostorijama HROK-a ili u banci koja je korisnica HROK-a. Budite spremni vidjeti svoje ime na listi ako niste redovno plaćali svoje financijske obveze. HROK ima uvid u vaše financijsko stanje, što znači da zna kada ste primjerice imali prekoračenje po tekućem računu, kreditnim karticama itd. Možete li dobiti onda kredit? Krediti bez HROK-a i crnih lista vam nudi upravo tu mogućnost.

Krediti bez HROK-a i crnih lista, najbolji krediti za blokirane

Prije nego se odlučite na prijavu za kredit, uzmite si vremena i usporedite razne kreditne ponude različitih zajmodavaca na tržištu. Mnoge online platforme vam nude mogućnost uspoređivanja kredita po vašoj mjeri, i na taj način vam je lakše usporediti online ponudu kredita. Kada uspoređujete ponudu Krediti bez HROK-a i crnih lista kod različitih zajmodavaca, bitno je da uzmete u obzir efektivnu kamatnu stopu kako bi znali koliko vas kredit košta na kraju. Naravno, od iznimne je važnosti pogledati da li vaš zajmodavac ima i neke dodatne troškove kredita poput naknade za realizaciju i sl. Nakon što ste usporedili više opcija Krediti bez HROK-a i crnih lista, ne ustručavajte se odabrati najbolju ponudu kredita u datom trenutku. Kada ste odabrali svog zajmodavca, sljedeći korak je registracija na web stranicu, ispunjavanje prijave i obrasca s traženom dokumentacijom. Većina zajmodavaca vam u roku 15-ak minuta javlja da li je sve u redu i da li je kredit odobren ili ne. Isplata na vašem računu je isti dan, ili najkasnije u roku 24h. Bitno je naglasiti kako su ovo kratkoročni krediti s manjim iznosima i kraćim rokom otplate. Prije razmatranja online kredita svakako je bitno da budete svjesni svoje trenutne financijske situacije.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (696 ocjena)