Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit zagrebačka banka

Kredit zagrebačka banka, u ponudi više opcija, više različitih kreditnih paketa

Kada trebate brzu gotovinu, često ne stignete ni razmisliti koju vrstu kredita zatražiti, a ne znate ni što je sve u ponudi. Različiti kreditni paketi se razlikuju po uvjetima kreditiranja, potrebnim dokumentima ili papirologiji, vremenu za odobrenje zahtjeva, kamatama, rokovima otplate, vrstama osiguranja ili garancija za kredit i tako dalje. Kredit zagrebačka banka, u ponudi ima više opcija, više različitih kreditnih paketa, zato se na službenim web stranicama prije predaje zahtjeva za kredit dobro informirajte i izaberite najpovoljniju opciju za vas. Na kreditnom kalkulatoru sami izračunajte kamate, visinu osiguranja, iznos mjesečne rate otplate na određeni rok i tek tada ispunite zahtjev za kredit i aktivirajte ga. Kredit zagrebačka banka možete zatražiti online putem, bez obilazaka šaltera i gubljenja vremena i živaca. Najvažnije je da u šarolikoj kreditnoj ponudi izaberete najpovoljniji kredit po mjeri vaših trenutnih potreba i vaših platežnih mogućnosti, jer samo ažurna otplata kredita vam jamči novi krediti kada vam to zatreba.

Kredit zagrebačka banka, klasični stambeni krediti, s hipotekom ilil fiducijom

Mnogi ljudi misle da je stambeni kredit to što mu ime govori i da tu nema nekih razlika, ali itekako ima. Ako imate stambenu štednju, vjerojatno ćete izabrati klasični stambeni kredit, ali ako nemate novaca za ikakav polog, odlučit ćete se za hipoteku koju uzimate na nekretninu koju kupujete. Ako nemate jamce, sudužnike ili neku drugu visoku garanciju, a ni vaša mjesečna primanja nisu na zavidnoj razini ostaje vam mogućnost fiducijalnog kredita. Kredit zagrebačka banka šalje svog sudski ovlaštenog građevinskog vještaka da pregleda i procijeni nekretninu koju kupujete, zatim sklapate ugovor o osiguranju te nekretnine sa izabranom osiguravajućom kućom. Nakon toga se banka upisuje na vašu nekretninu i daje vam kredit da je isplatite u cijelosti, a vi kredit otplaćujete mjesečnim ratama po kreditnom ugovoru, Kredit zagrebačka banka je vlasnik te nekretnine koju ste kupili i u kojoj živite sve dok ne otplatite kredit, tada se skida fiducija sa vaše nekretnine, traži brisovno očitovanje da više nema tereta na vašoj nekretnini i vi ste vlasnik.

Kredit zagrebačka banka, kratkoročni, srednjeročni i dugoročni gotovinski kredit

Ovisno o iznosu novca koji trenutno trebate, vašim mogućnostima otplate, vašim garancijama i osiguranju kredita, možete birati između više kreditnih paketa u ponudi gotovinskih kredita. Kredit zagrebačka banka, u ponudi kratkoročni, srednjeročni i dugoročni gotovinski krediti i ovi nazivi se odnose na rokove otplate. Većina građana ne voli osjećaj kada su dužni, pa se najčešće odlučuju za brze kratkoročne gotovinske kredite, jer s njima problem riješe odmah, a relatvno brzo ga otplate. Druga skupina građana ima i drugih davanja, možda i nešto niža primanja pa zbog toga žele nešto podnošljiviju mjesečnu ratu otplate koja im neće bitno opteretiti kućni budžet na mjesečnoj razini i zato im odgovara srednjeročni gotovinski kredit sa malo dužim rokom otplate. Kredit zagrebačka banka kod odobrenja gotovinskih kredita ne pita kako ćete potrošiti novac iz kredita, zato se oni i zovu i nenamjenski krediti. Dugoročni gotovinski krediti odgovaraju ljudima koji moraju podmiriti puno različitih potreba iz jednog izvora, a mogu to otplaćivati na prihvatljive mjesečne rate na duži rok.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (536 ocjena)