Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:32
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit za obrazovanje

Kredit za obrazovanje, koliko košta hrvatsko besplatno obrazovanje

U svijetu postoje zaklade koje daju studentske stipendije za kompletno obrazovenje. a banke i agencije koje osiguravaju studentske kredite imaju gomilu vrlo zahtjevnih pravila za one koji žele dobiti studentski kredit za cijelokupno obrazovanje do diplome. Takozvano besplatno hrvatsko obrazovanje nudi profesorski kadar, prostor za predavanja i eventualno neke besplatne radionice. Sve ostalo, troškovi života, smještaja, prehrane, knjige, pribor i sve ostalo košta, a plaćaju roditelji, skrbnici ili student sam. Kredit za obrazovanje, pa koliko košta hrvatsko besplatno obrazovanje? Ako dobiju studentski dom i koriste popuste u prehrani i na te benefite dodaju sve ostalo po punoj cijeni, studenti su stalno ili gladni, ili posuđuju knjige i pribor ili rade i studiraju pa su vječno umorni. Kredit za obrazovanje može biti jednikratna pozajmica za platiti dom, ako im se posrećilo da ga dobiju ili najamninu ako su klasični podstanari. Studenti koji nisu upali na redovan studij, a ambiciozni su i žele studirati imaju još većih problema.

Kredit za obrazovanje, kada se školarina za tekuću akademsku godinu mora platiti odjedanput

O ambicioznim mladim ljudima koji nisu dobili priliku besplatno studirati ima bezbroj tužnih priča. Neki od njih drže u svojim ladicama napisan diplomski rad koji ne mogu braniti jer obrani ni ne mogu pristupiti zato što su dužni školarinu i novac za položene ispite, koji nikako ne mogu namaknuti. Kredit za obrazovanje može takvog mladog čovjeka izvući iz čekaonice života i pomoći mu da konačno diplomira, dobije dobar posao i polako, na rate vrati posuđeno. Ulaznica za bolji život košta, a završeni studij bi svakako trebao biti ulaznica za bolji život. Većina studenata radi studentske poslove kad god nađu nekakav posao koji ne ometa studij. Često u ispitnim rokovima, zbog nefleksibilnosti i nerazumijevanja poslodavaca izgube taj posao i nađu se u gabuli, jer bez tih prihoda ne mogu preživjeti. Kredit za obrazovanje je za takve mlade ljude rješenje koje nigdje drugo ne mogu dobiti i to po povoljnim i prihvatljivim uvjetima.

Kredit za obrazovanje, izvanredne situacije tijekom studiranja

Studentski život može poremetiti puno iznenadnih događaja, pa ga nakratko i zaustaviti ili prekinuti. Može se dogoditi bolest, povreda, smrt u obitelji. Sve su to momenti koji poremete ionako krhku financijsku ravnotežu u životu jednog stufenta ili studentice. Kredit za obrazovanje u izvanrednim situacijama tijekom studiranja, izgubili ste godinu, izgubili dom i neka druga studentska prava, ali ipak želite završiti studij. Banke s vama ne žele ni razgovarati jer nemate nikakvu osnovu za kredit. Našli ste neki posao, no, to nije dovoljno, švercate se gdje god stignete i za hranu i za smještaj, učite k’o ludi, ali živci su vam sve tanji, pred pucanjem. Zastanite, na svu sreću, ima načina da spasite što se spasiti da. Kredit za obrazovanje vam može pomoći da se stacionirate na jednom mjestu, ležernije i s većom koncentracijom učite i što prije se vratite u redovan studij i povratite svoja studentska prava koja će vam bar malo pojeftniti redovne troškove.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (553 ocjena)