Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit PBZ nenamjenski

Kredit PBZ nenamjenski, kada vam hitno treba gotovina

Nenamjenski krediti su uvjek atraktivni i stalno aktalni, jer iz jednog izvora onda možete podmiriti puno različitih potreba, a da vas nitko ne traži troškovnike, predračune ili bilo koji drugi razlog vaše posudbe. Obično to tako i bude, pojavi se minus na računu, počnete zaostajati sa plaćanjem mjesečnih računa, dužni ste malo prijatelju, malo kolegi s posla, malo rodbini i najedanput va prijeti potpuni financijski kolaps. Kredit PBZ nenamjenski uzimate kada vam hitno treba gotovina da sve te financijske rupe začepite odjedanput, a da mjesečna otplata bude prihvatljiva i podnošljiva, da bi ipak mogli nastaviti normalno živjeti. ZBrojite svoja dugovanja i na kreditnom kalkulatoru na službenim web stranicama izračunajte nekoliko različitih rokova otplate, kako bi došli do iznosa mjesečne rate koju vaš kućni budžet može podnijeti i onda predajte zahtjev za kredit. Kredit PBZ nenamjenski je spas u pravi čas, prije nego li posve potonete, jer se to ne mora dogoditi.

Kredit PBZ nenamjenski kada ste “sam svoj majstor”, ali materijale morate kupiti

Idete u adaptaciju ili nadogradnju, ne brinete se oko majstora jer ste kreativni i vješti i sve radite sami, ali materijale morate kupiti, što iz redovnih prihoda ne možete. No, ima mala kvaka, materijale ne kupujte sve na jednom mjestu, pratit povoljne akcije i rasprodaje, pa jedno kupite ovdje, drugo ondje, treće na nekom desetom mjestu, e za takvo kupovanje koje špara novac zbilja trebate mali trezor iz kojeg vadite novac po potrebi. Kredit PBZ nenamjenski može odlično poslužiti kao mali rezervoar iz kojeg ćete štedljivo i povoljno adaptirati ili nadograditi sve, točno po svojim zamislima. Takvo mudro i razborito kupovanje znači da ćete na najbolji mogući način iskoristiti novac iz kredita, a možda vam nešto i pretekne. Kredit PBZ nenamjenski i služi tomu da ga iskoristite prema svojim potrebama, jer samo tako je to dobro iskorišten novac. Novac dobijete odmah, a trošite ga prema ritmu svojih radova i pronađenih povoljnih kupovine.

Kredit PBZ nenamjenski, mijenjate prastari namještaj, ali ne kupujete sve na jednom mjestu

Odlučili ste obnoviti svoj prastari namještaj jer je pohabban, škripav, pokidanih opruga, ručki na ladicama, oštečenog mebl-štofa, pun prašine, grinja i crvotočine. To je skup zahvat, ali vi ne kanite kupiti sve na jednom mjestu, kanite pratiti sniženja, kupovati možda rasparene, ali nove komade ili zadnje komade po enormno sniženoj cijeni i uvjereni ste da ćete složiti kombinaciju iz snova u pola cijene. Za takvu kupovinu trebate vremena, hodanja, obilazaka i gotovinu. Kredit PBZ nenamjenski može biti dobar način da izvedete taj poduhvat, jer vremena, volje i živaca za obilaske trgovina namještajem imate naprete. Rafinirani ste kupac, imate dobro oko i znate vješto pregovarati oko zadnjih komada u trgovini, kada imate gotovinu u džepu to krstarenje po trgovinama namještaja se može čak pretvoriti u užitak. Kredit PBZ nenamjenski vam može omogućiti da novo opremanje vašeg doma postane prava pustolovina, a svaki kupljeni komad namještaja će pričati svoju priču, pa ipak će to na kraju biti skladna simfonija.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (541 ocjena)