Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kapara za auto

Kapara za auto, dobar običaj kod kupnje slobodnom pogodbom

Našli ste auto koji vam se sviđa i koji želite po svaku cijenu, no nemate kod sebe novca ni za ozbiljnu kaparu. Želite rezervirati auto da vam ga netko ne zgrabi ispred nosa i da prodavatelj zna da ste ne samo jako zainteresiran, nego i ozbiljan kupac, a ne znate kako do novca. Kapara za auto istina, nije zakonski propisana, ali je dobar običaj kod bilo kakve kupnje koji svi poštuju. Ne znate vi ni kako ćete isfinancirati kaparu, a niti ostatak cijene koja vam zapravo odgovara. Dobro, prodat ćete svoj stari auto, ali to može potrajati, a vi kaparu trebate dati odmah. Brzi zajam vam može riješiti oba problema, a kada prodate svoj auto, lako ćete zatvoriti dugovanje. Kapara za auto, i kompletna isplata nakon provjere auta koji kupujete iz zajma, a kada prodate svoj auto, možda zadržite taj novac za neke druge troškove, a zajam otplatite ležerno i polako, prihvatljivim mjesečnim ratama.

Kapara za auto, brzi zajmovi do 4000 EUR

Ako trebate samo novac za kaparu, a ostatak ćete isplatiti iz nekog drugog izvora, to je obično manji iznos i njega možete dobiti odmah. Samo kontaktirajte agenta za kapare i novac za kaparu će doći k vama, na lice mjesta, dok još ogledavate svoj budući novi auto. Kapara za auto vam osigurava kupnju ciljanog auta koja se ne propušta. Veći zajam uzimate ako ipak cijelu kupnju želite financirati iz brzog zajma. Sve dogovarate sa svojim agentom za kapare, sve je online, sa vrlo malo ili bez papirologije i sve možete obaviti sa svoga pametnog telefona. Brzi online zajmovi se isplaćuju u roku 15 minuta, pa se doma možete odvesti u svom novom autu. Kapara za auto iz brzog zajma odmah po odobrenju sjeda na vaš osobni bankovni račun, a vi isplatu prodavatelju možete provesti plaćanjem s vašeg računa na njegov bankovni račun i sve ste obavili uz auto kupujete, a da se niste makli s mjesta, na obostrano zadovoljstvo.

Kapara za auto, dobar auto koji se ne ispušta, dobra pogodba i povoljan brzi online zajam

Dobar auto glavu čuva, a čuva i ostale sudionike u prometu i kada naiđete na stvarno dobar auto u ponudi, to se ne propušta. Ako je još i cijena povoljna i stvarno ste uspjeli s prodavateljem doći do dobre pogodbe, ali vaša trenutna situacija s gotovinom i nije baš tako dobra, onda razmotrite opciju brzog online zajma i zatražite ga odmah, ako ne želite da vam odabrani auto netko drugi s “kešom” u džepu ne zgrabi ispred nosa. Kapara za auto može biti brza pozajmica ili ako sve isplaćujete odmah, treba vam brza online gozovina kroz zajam. Brzi online zajmovi su maksimalno pojednostavljeni što se tiče papirologije, odobravaju se brzo i isplata je odmah. Kapara za auto na ovaj način je bezbolno i odmah riješena, a ako ste se odlučili za veći zajam, izabrani auto je odmah u cijelosti vaš. Koje je to olakšanje i veselje samo vozači znaju, jer uvijek sanjaju o boljem i kvalitetnijem automobilu.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (578 ocjena)