Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako do brzog kredita

Kako do brzog kredita i što je brzi kredit

Brzi zajam oblik je kratkoročnog osobnog kredita, stvoren za brzinu i praktičnost. Proizvodi za brze zajmove osmišljeni su kako bi pružili brza rješenja za hitne slučajeve gotovine. Istražite kako do brzog kredita. Ova vrsta nesigurnih financija često je prikladna za one s relativno lošim kreditnim stanjem, jer su iznosi kredita prilično mali, a rokovi kratki.

Koliko brzo mogu primiti novac? Ako je vaša mrežna prijava za kredit uspješna i znate kako do brzog kredita, sredstva se obično prenose istog dana, posebno ako se prijavite tijekom radnog vremena. Kada primite sredstva ovisit će o politikama i procedurama vaših banaka. Ako vaša banka podržava brža plaćanja, a novac vam treba danas, novac se obično može prenijeti u roku od sat vremena, često u roku od 15 minuta.

Prije nego što postanu dostupna brža plaćanja, često bi trebalo proći 2-3 dana da sredstva stignu na bankovne račune klijenata. To je značilo da su se kupci koji se bave hitnim hitnim slučajevima u gotovini često morali nositi sa stresom čekanja da prime svoj novac.

Kako do brzog kredita i kada razmotriti njegovo uzimanje

Kada imate neočekivanu financijsku nuždu i trebate brzi zajam za pokrivanje hitnih računa, ponekad vam treba samo brzo, kratkotrajno rješenje zajma za pokrivanje neposrednih troškova. U kojim bi okolnostima bio prikladan brzi kredit i kako do brzog kredita? Brzi krediti često mogu pomoći u rješavanju kratkoročnih financijskih problema.

To bi moglo uključivati: kvar na vozil, ako je potrebno platiti neočekivani račun, hitne popravke kuće – poput kvara kotla ili problema s perilicom rublja, neočekivani troškovi, razbijanje troškova velike kupnje i pokrivanje ili doprinos trošku pogreba voljene osobe. Kada ne bih trebao razmisliti o korištenju brzog kredita?

Kao što je gore spomenuto, ovi krediti mogu biti prikladni za kratkoročne izvanredne situacije. Međutim, postoje neki slučajevi kada se ne preporučuje brza kreditna opcija i kada biste trebali izbjeći načine kako do brzog kredita, uključujući: otplatu ostalih oblika kredita, plaćanje redovnih računa kao što su plin, struja, vode, TV dozvola, komunalni porez ili stanarina, da se plati ovršitelja / tvrtku koja zahtijeva isplate, za kupnju iz zabave te za luksuzne ili nebitne kupnje.

Kako do brzog kredita i tko ih sve izdaje

Kratkoročni krediti s visokim troškovima najčešća su vrsta brzog povoljnog kredita. Međutim, brojni zajmodavci sada nude dugoročnija financijska rješenja koristeći slične modele. Ako vam je hitno potreban način kako do brzog kredita, morat ćete kontaktirati zajmodavca ili koristiti brokera koji će vam pomoći da pronađete pravog davatelja kredita.

Korištenje kreditnog posrednika za pronalaženje načina kako do brzog kredita može vam uštedjeti puno vremena i poboljšati šanse za uspjeh. Umjesto da se izravno prijavite svakom zajmodavcu, možete samo poslati jedan zahtjev putem brokera. Prednosti kreditnog posrednika: pristupite više zajmodavcima odjednom, bez muke s ispunjavanjem više zahtjeva za zajam. Zaštitite svoju kreditnu povijest izbjegavanjem višestrukih pretraživanja kredita!

Ako se za kredit prijavite izravno kod zajmodavca, morat ćete ispuniti obrazac za prijavu (obično na mreži) i dostaviti ga izravno njima. Ako zajmodavac ne odobri vaš kredit, morat ćete zatražiti kredit negdje drugdje i ponovno započeti postupak. Ponavljanje ovoga više puta s više različitih zajmodavaca može negativno utjecati na vašu kreditnu ocjenu. To je jedan od razloga zašto je korištenje internetskog brokera povoljno – jer nećemo podnijeti čvrstu provjeru kreditne sposobnosti dok pretražujemo našu ploču za vjerovnika koji će najvjerojatnije odobriti vašu prijavu. Nema tvrde provjere kreditne sposobnosti = nema utjecaja na vašu kreditnu ocjenu. Vr

ijedno je napomenuti da će, ako uspijemo pronaći odgovarajućeg zajmodavca za vaše okolnosti i ako odlučite nastaviti s tim zajmodavcem, provesti provjeru kreditne sposobnosti kao dio svojih provjera kako bi bili sigurni da ste prikladan kandidat za njihov proizvod.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (574 ocjena)