Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:27
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom

Što su jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom

Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom vrlo brza i praktična rješenja za korisnike niske kreditne sposobnosti ili za male tvrtke koje ne ispunjavaju sve uvjete banke. Ovakvi krediti su uglavnom manjih iznosa od 75 EUR do 4000 EUR. Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom prikladne su ne samo za tvrtke već i za pojedince koji se nađu privremenim, iznenadnim problemom novčanog toka. Kratkoročni pozajmice su pozajmice sa kraćim rokovima otplate.

U većini slučajeva mora se isplatiti u roku od šest mjeseci do godinu dana – najviše 18 mjeseci. Svaki duži rok zajma od toga smatra se srednjoročnim ili dugoročnim zajmom. Postoje jednokratne pozjamice za koje se može ugovoriti raspored otplate ali i dogovoriti otplata bez rasporeda otplate.

Takve pozajmice korisniku daju mogućnost da otplatu rade prema svojim mogućnostima. Korisnici takih pozajmica otplaćuju pozajmicu ovisno o vlastitim mogućnostima bez obzira radi li se o fizičkoj osovi ili pravnoj osobi. Ove pozajmice se otplaćuju sa kamatama uz glavnicu do određenog roka koji je uobičajeno najviše do godinu dana od dana primitka pozajmice.

Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom i vrste koje postoje

Jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom se mogu dobiti u različitim oblicima koje ćemo navesti u nastavku. Mogu se dobiti kao avansi poduzetnika u gotovini. Postoje i jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom kao kreditne linije. Kreditna linija slična je korištenju poslovne kreditne kartice.

Kreditno ograničenje je postavljeno i poduzeće je u stanju iskoristiti kreditnu liniju po potrebi. Mjesečne otplate su različitog iznosa i korisnik takve pozajmice otplaćuje pozajmicu prema svojim mogućnostima. Prednost ovakvih pozajmica je da u odnosu na poslovne kreditne kartice se plaća niža godišnja kamatna stopa. Nedostatak je što se cjelokupni iznos zajma, plus kamate, mora platiti u jednom paušalnom iznosu kada stigne dan isplate zajmoprimca.

Otplatu ovih pozjamica obavlja zajmodavac tereteći bankovni račun korisnika pozajmice uz dozvolu korisnika pozajmice. Uobičajeno su kamatne stope vrlo visoke kod ovog tipa. Jednokratne pozajmice je jednostavno, brzo i lako za realizirati jer se sve obavlja putem interneta. U roku od nekoliko minuta od dobivanja odobrenja za zajam, novac se prebacuje na bankovni račun dužnika.

Beneficije jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom

Zajmoprimac ima brojne prednosti u uzimanju jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom, uključujući sljedeće. Kraće vrijeme za izazivanje kamata. Budući da se jednokratne pozajmice s kratkoročnom otplatom moraju otplatiti u roku od oko godinu dana, ukupne isplate kamata su niže.

Ako uspoređujemo dugoročne pozajmice, sa ovom vrstom pozajmica svota kamta će u konačnici biti manja. Jednokratne pozajmice su manje rizične u odnosu na dugoročne upravo zbog kratkog roka otplate. Smanjit će se vjerojatnost da će se dužnik vratiti u zajam tijekom kratkog vremenskog razdoblja. Stoga je vrijeme potrebno za zajam zajmodavca za obradu zajma kraće.

Dakle, zajmoprimac može brže dobiti potrebna sredstva. Zahtjeve za takvim zajmovima uglavnom je lakše ispuniti, dijelom i zato što su takvi zajmovi obično za relativno male iznose u usporedbi s iznosom novca koji se obično posuđuje na dulji rok. Kod ove vrste pozajmica iznosi su manji pa to predstavlja i nedostatak, ali i prednost jer se vraćaju u kraćem roku jer tada ni rate za otplatnu nisu visoke i realne su za otplatu.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (527 ocjena)