Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 10.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Internet pozajmice

Zanimaju vas Internet pozajmice?

Internet pozajmice su kratkoročne pozajmice koje vam pomažu onda kada ostanete bez novca. Ove se pozajmice odobravaju tako da klijent ispuni obrazac i dostavi osnovne dokumente koji su potrebni za isplatu Internet pozajmice. Naša usluga će vam omogućit hitnu gotovinu. Trebate li hitno novac, ove pozajmice su jednostavno i brzo rješenje za to

Naše Internet pozajmice se odobravaju brzo

Poznati smo po tome što imamo instant usluge koje odobravamo već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. Ovo vrijedi za svaku zaposlenu osobu koja ima redovita mjesečna primanja po važećem tekućem računu koji nije u blokadi. Kako bi ste koristili naše usluge dovoljno je odvojiti nekoliko minuta vremena te uz osnovnu dokumentaciju poslati zahtjev za internet pozajmicom. Onog trenutka kada je pozajmica odobrena, iznos isplaćujemo isključivo na tekući račun. U većini slučajeva, ako ste ispunili minimalne uvjete koje smo za vas postavili novac ćete dobiti u jednom danu. Otplata pozajmice određuje se ratama i isplaćuje se mjesečno. Ova usluga jednako je brza i pouzdana kao i brzi zajam isplata odmah.

Pazite gdje uzimate Internet pozajmice

Iako vas mi ne želimo plašiti, dobro je da vas upozorimo da razmislite kome se obraćate. Važno je poslovati s provjerenim partnerima koji vas neće prevariti i kod kojih nećete požaliti. Danas se mogu naći razne ponude s većim ili manjim kamatama i troškovima no prije svega važna je vaša sigurnost. Uzeti pozajmicu koja će vas kasnije koštati nekretnine potpuno je krivo. Ljudi iz loših iskustava drugih nemaju povjerenja u ovakve usluge misleći kako je sve ovo prevara.

Mi poslujemo potpuno legalno i provjereno bez sitnih slova i skrivenih rečenica.

Pozajmice do 4000 EUR

Naše Internet pozajmice možete zatražiti u maksimalnom iznosu do 4000 EUR, ovisno o tome koliko ste kreditno sposobni, tj. koji iznos možete vračati. Kako bi ste i dalje u budućnosti mogli računati na nas bitno je da ste uredni s plaćanjem mjesečne rate. U slučaju da se pojavi problem važno je da kontaktirate naš odjel naplate. Na internetu možete pronaći različite ponude pozajmica no morate biti svjesni da svaka usluga ima svoju kamatu i troškove.

Internet pozajmice bez kamate

Naše usluge nemaju kamatu već troškove obrade koji transparentni i odmah vidljivi na stranici čak i prije nego zatražite pozajmicu. Bez skrivanja i sitnih slova možete vidjeti troškam mjesečne rate koji ovisi o visini Internet pozajmice i periodu vračanja.

Internet pozajmice odobravaju se bez provjera

Jednostavnost naših usluga prednost je nad drugima, pogotovo bankom. Svi oni koji nam se obrate za internet pozajmice ne moraju se bojati jer uvjeti iz banaka razlikuju se od uvjeta kod nas. Samo uz osnovne dokumente bez bilježnika i druge papirologije možete zatražiti novac iz vlastitiog stana. Čekajući na isplatu proći će vrlo kratko vrijeme nakon kojega možete podići novac na bankomatu i trošiti ga onako kako vi to želite, sigurno i bez pravdanja.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (505 ocjena)