Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum zajam

Ferratum zajam , vi trebate novac, mi vam ga možemo dati pod najpovoljnijim uvjetima i odmah

Rejting izgrađen na vrhunskoj profesionalnosti, brzini i fleksibilnosti, dostupan svima koji vole online pozajmljivanje bez papirologije i nepotrebnog birokratskog kompliciranja. Ferratum zajam, vi trebate novac, mi vam ga možemo dati pod najpovoljnijim uvjetima i odmah, vaš servis, uvijek i odmah vama na usluzi sa ekspres isplatom. Među brzim internetskim zajmovima, najbrži, među povoljnim zajmovima najpovoljniji, među ozbiljnim kreditnim kućama najprofesionalniji. Kada tražite online zajam. tražite ga među afirmiranim kreditnim kućama koje su već stvorile ime svojom sigurnošću, točnošću i poslovnošću. Ferratum zajam, je pojam i ime za brzu i korektnu uslugu, sinonim za povoljne uvjete pozajmljivanja. Redovni korisnici dobivaju zajmove po vrlo povoljnim uvjetima, sa fleksibilnim rokovima otplate, ovisno o visini zajma, vašim potrebama i vašim mogućnostima mjesečne otplate zajma.

Ferratum zajam, zatražite online putem, SMS-om, e-mailom ili telefonom

Iako su to internetski kratkoročni zajmovi, zatražiti ih možete i na druge načine. Ferratum zajam, zatražite online putem, SMS-om, e-mailom ili telefonom, to ovu vrstu zajmova čini dostupnima svima, čak i onima koji se ne služe računalom. Mnogi građani su spriječili ovrhe i blokade upravo zahvaljujući ferratumu, a spašenim dopuštenim odobrenjima na prekoračenje tekućih računa se ne zna ni broj. Zatvoriti nedozvoljeni minus na svom računu i tako spasiti odobrenje dopuštenih prekoračenja je najlakše kroz ovakav zajam, a taj dopušteni minus omogućava većini građana da sastave kraj s krajem od plaće do plaće ili od mirovine do mirovine. Ferratum zajam je zakrpao i popravio mnogi razbijeni auto koji vlasniku život znači, jer njime zarađuje kruh svagdašnji. Brzi kratkoročni zajam građani traže u iznenadnim nevoljama i teškoćama, iako ima i veselih događaja kojima mnogi građani ne bi mogli prisustvoti bez ekspres ferratuma i njegovih brzih zajmova pozajmica po povoljnim i prihvatljivim uvjetima.

Ferratum zajam, prvak u svijetu brzih kratkoročnih zajmova i pozajmica

U modernom kompetitivnom svijetu, natjecanje izdvaja kvalitetu i važno je biti najbolji, najpovoljniji, najbrži. Ferratum zajam, prvak u svijetu brzih kratkoročnih zajmova i pozajmica, dokazan i afirmiran na kreditnom tržištu i stalno se i dalje dokazuje kroz usavršavanje sve povoljnijih linija pozajmljivanja. Rejting i ugled se grade i čuvaju sa svakom napravljenom transakcijom, a ljudi u financijskoj krizi to itekako prepoznaju i cijene. U teškim životnim fazama kada vam svi okreću leđa, prijatelji, rodbina, i kolege, a banke vas odbijaju na svakom šalteru. No, ne očajavajte, postoje brza i povoljna rješenja za sve iznenadne i urgentne situacije. Ferratum zajam je vaš pojas za spašavanje u svakoj situaciji, ma kako se teška i nerješiva činila. Informirajte se na službenoj web stranici o svim ferratum zajmovima i izaberite za sebe najpovoljniju ponudu, koja će zadovoljiti vaše potrebe, ali isto tako neće otplaćivanjem previše opteretiti vaš normalan život i vaš kućni budžet, zato mudro odaberite rok otplate i visinu mjesečne rate.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (520 ocjena)