Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum postojeći korisnici

Koje pogodnosti imaju Ferratum postojeći korisnici?

Ako se niste prvi put sustreli s Ferratum online kreditima, tj. ako ste već uzimali Ferratum kredit i bili ste zadovoljni te se želite opet odlučiti na uzimanje novog online kredita, bilo bi dobro da proučite određene koristi koje od toga imati. Naime, Ferratum postojeći korisnici imaju određene benefite naspram novih korisnika. Tim benefitima ih se želi nagraditi za njihovu odanost i lojalnost. Upravo najbitnija stvar kod intertnet kredita je ta da se morate znati snalaziti na web stranicama zajmodavca, i morate znati gdje se koja informacija nalazi. Upravo će se najbolje snalaziti Ferratum postojeći korisnici koji već imaju iskustvo korištenja web stranice, korisničke podrške te lako mogu otkriti povoljne akcije i pgodnosti. Najvažnije mjesto na kojoem i postojeći i novi korisnici mogu naći novosti u vezi kreditiranja jest vodič za korisnike koji se nalazi na web stranici. Stoga posjetite vodič za korisnike i saznajte sve što vas zanima već danas.

Kakvu korisničku podršku imaju Ferratum postojeći korisnici

Neovisno o tome je li riječ o novom korisniku ili su u pitanju Ferratum postojeći korisnici, u kakav god problem da upadnete korisnička podrška je tu za vas. Bilo kakve nejasnoće koje evetualno možete imati korisnička podrška vam može razjasniti sve nejasnoće. Jednostavnim klikom na službenoj web stranici u sekundi možete doći do korisničke podrške. Čak i i ako spadate u kategoriju Ferratum postojeći korisnici te imate svojevrsno iskustvo i znanje, ne trebate se ustručavati pitati korisničku podršku ako vam nešto nije jasno. Jednostavno, vodite se onom: tko pita ne skita. I zapamtite, nema glupih pitanja. S obzirom da s radi i ozbiljnom i po vas možda i otegotnom ugovoru o kreditu, morate znate sve što vas zanima u vezi njega: od roka otplate, mogućnosti produženja roka, jamstva, kamatne stope i svega drugoga. Jednostavno, postavljajte hrpu pitanja dok vam sve ne bude kristalno jasno. Takvim ugovorom vi preuzimate obvezu i dobro je da znate sve o tome.

Kakvo jamstvo su koristili ferratum postojeći korisnici

Upravo će o kreditnoj sposobnosti ovisiti hoćete li dobiti kredit ili ne. Što vam je kreditna sposobnost bolja, utoliko ćete brže dobiti kredit. Točnije, ako imate npr. stabilan postao i visoka mjesečna primanja. Međutim, no samo po sebi neće biti dovoljno, već će biti potrebno i ugovoriti određeni tzv. instrument osiguranja tražbine poput jamstva. Ferratum jamstvo, tj. jamac će u slučaju da vi niste sposobni vratiti dug na vrijeme, vratiti taj dug umjesto vas. Bitno je najprije da ste vi ti koji birate jamca. Ferratum postojeći korisnici su vjerojatno sami mogli izabrati jamca. U suprotnom, sklopili su po njih loš ugovor o kreditu. Isto tako, ferratum postojeći korisnici su vjerojatno platitili kredit na vrijeme, a u slučaju zakašnjenja nisu trebali plaćati nikakve penale, koji da su preračunati u kamatu bi bili nezakoniti. Sve navedeno za svaki slučaj provjerite i vi, da znate točno kakve ugovorne obveze preuzimate i koliko su tegotne po vas.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (700 ocjena)