Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 10.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum kontakt broj

Zanima vas koji je Ferratum kontakt broj?

Ako vam je zbog financijski užurbanog načina životra zafalilo novčanog kapitala, vjerojatno ste krenuli razmišljati o uzimanju kredita. Prilikom istraživanja koji sve krediti postoje, vjerojatno ste naišli i na Ferratum kontakt broj. Znate li o čemu je riječ?

Kako biste razumjeli što su uopće Ferratum kredit, potrebno je razumjeti što je uopće kredit u svom pravnom smislu. Naime, upravo financijska pismenost treba biti jedan od glavnih preduvjeta za uspješno i sigurno sklapanje ugovora o kreditu. Upravo će znanje o vašim zakonskim pravima kao korisnika kredita kao i znanje o ekonomskoj pozadini i smislu ugovora o kreditu omogućiti da prepoznate osnovne mehanizme zaštite vaših prava, te da prepoznate ugovor koji će vam ići što više u korist te odaberete baš njega. Ugovor o kreditu je pravni odnos koji postoji tisućama godina. Drugi naziv za njega je još i ugovor o zajmu, a takav ugovor su sklapali još i stari Rimljani. Definicija ugovora o zajmu je ta da se radi o ugovornom odnosu u kojem zajmodavac daje određenu količinu novca ili drugih zamjenjivih stvari u vlasništvo zajmoprimcu, a zajmoprimac se obvezuje vratiti istu količnu novca ili stvari protekom određenog roka. Ako je pri tom ugovorena kamata, radi se o naplatnom zajmu, u suprotnom je riječ o besplatnom. Jedina razlika između ugovora o zajmu i o kreditu je ta što će kod kredita zajmodavac biti banka, dok kod ugovora o zajmu to može biti bilo koja fizička ili pravna osoba. U našem konkretnom slučaju, ugovorna strana je Ferratum. Kontakt broj ćete lako saznati na njihovim web stranicama.

Saznajte Ferratum kontakt broj za online kredite

Ako vas privlači Ferratum kontakt broj, svakako najprije trebate proučiti razne ugovorne obveze koje ćete imati ako sklopite takav ugovor. To se prvenstveno odnosi na sastojke ugovora poput iznosa na koji vam je odobren kredit, kamatna stopa ili pak rok otplate. (pri tom vodite računa koja je zakonski najviše dopuštena kamatna stopa), ili pak plaćanja određene naknade u slučaju produženja ugovora o kreditu. Točnije, ako postoji takva naknada koju morate platiti ako ne isplatite kredit u ugovorenom roku, i ako ta naknada iznosi više od 15 % od iznosa kredita kojeg ste dobili, nikako nemojte sklopiti taj ugovor. Isto tako, brzina odobrenja za ferratum jamstvo naravno ovisiti će o vašoj kreditnoj sposobnosti. Stoga svakako vodite računa o tome da ste sposobni vraćati kredit koji daje Ferratum Banka kroz ugovoreno razdoblje, tj. da je iznos vaših mjesečnih primanja dovoljan da podmirite svoje obveze i normalno živite. Ako je sve navedeno zadovoljeno, pronađite Ferratum kontakt broj i ugovorite kredit već danas.

Što vam uz Ferratum kontakt broj još treba za sklapanje ugovora o kreditu?

Naravno, ako imate jako visoka primanja logično je da vam onda ne bi ni trebao kredit. Stoga vam primanja naravno neće biti jedini faktor koji će podići vaš kreditni rating, nego će na to utjecati i nepokretna imovina koju imate, npr. nekretnine, vaše ponašanje kao dužnika odprije (npr. jeste li na vrijeme vraćali kredit i sl. ). Ferratum kontakt broj će vam brže odobriti kredit li i ako ponudite određena sredstva osiguranja kredita poput jamaca. Znajte da jamaica morate birati samo i vi i nitko osim vas jer Jamac je osoba kojoj samo vi vjerujete i koja je spremna podmiriti vašu obvezu umjesto vas. Ako npr. Jamac treba biti neko društvo sa sjedištem u stranoj državi za koje nikada niste čuli, svakako nemojte sklopiti ugovor o kreditu. Ukoliko je pak sve navedeno ispunjeno, Ferratum kontakt broj je dobro mjesto za započeti sklapati svoj online ugovor o kreditu. Krenite već danas!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (572 ocjena)