Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum radno vrijeme

Ferratum radno vrijeme u Hrvatskoj

Pojavom novih tehnologija dolazi i do novih trendova i obrazaca ponašanja. Zbog toga i ne čudi kako se sve više poslova obavlja iz udobnosti vlastitog doma, jer je upravo to ono što nam je korištenje novih tehnologija i omogućilo. Sa druge strane pojavile su se i nove opcije kada je financiranje i kreditiranje u pitanju. Naime, krediti se sve više koriste kako bi se financiralo razne potrebe ili projekte. Banke i sve druge tvrtke registrirane za djelatnost pozajmljivanja novca, morale su uvesti nove načine ugovaranja. Novitet po tom pitanju, svakako je ugovaranje kredita putem web stranica, što je na neki način eliminiralo radno vrijeme. Zbog toga se zahtjevi za kreditima mogu ispunjavati i predavati u bilo koje doba dana i bilo koji dan u tjednu. Jedna od vodećih tvrtki koja je registrirana za posuđivanje novca, a ujedno i najbrže usvaja i uvodi tehnologiju u svoje poslovanje je Ferratum banka. Ferratum radno vrijeme kao takvo postoji, međutim Ferratum radno vrijeme je 365 dana u godini.

Ferratum radno vrijeme agenata

Iako Ferratum radno vrijeme možemo definirati kao svaki dan u godini, Ferratum radno vrijeme agenata ograničeno je na određeni broj sati u danu, kao i dana u tjednu. Kako sa jedne strane web stranicu Ferratum banke možete posjetiti bilo koji dan i u bilo koje doba dana je moguće obaviti registraciju, verifikaciju, te ispuniti i poslati zahtjev za kredit, tako sa druge strane treba uzeti u obzir kako stvarnu i pravu provjeru vaše financijske situacije i vaši podataka ipak provjeravaju agenti Ferratum banke. Oni taj posao obavljaju od ponedjeljka do petka i to od 10 do 18 sati. Zbog toga, ako želite što prije realizirati vaš kredit u Ferratum banci, najbolja opcija bi bila to obaviti u navedenom periodu radnog dana. Kako je posao agenta, ako ste uredno ispunili zahtjev za kredit, prilično jednostavan i čini samo mali dio ukupne procedure za dobivanje kredita, možemo reći kako ograničeno radno vrijeme agenata u praksi ne stvara problem klijentima.

Prednosti kada je Ferratum radno vrijeme u pitanju

Kao što smo već naveli, Ferratum radno vrijeme agenata ograničeno je na period od 10 do 18 sati i to radnim danom. Međutim kao što se može primjetiti Ferratum radno vrijeme, prilagođeno je prosječnom čovjeku koji se nalazi u radnom odnosu. Naime ako znamo da je prosječno radno vrijeme u Hrvatskoj od 8 do 16 sati svaki radni dana, tada je jasno kako su u Ferratum banci razmišljali na način da i radnim danom ostanu 2 sata viška, kada se nakon 16 sati može stupiti u kontakt sa agentom i ugovoriti kredit. Ovo je svakako velika prednost Ferratum banke pred ostalim bankama i zajmodavcima. Ako u radnom danu ne uspijete odraditi sve potrebno za realizaciju Ferratum kredita, tada online prijavu, verifikaciju dokumenata, ispunjavanje i predaju zahtjeva odradite nakon što se vratite sa posla i to putem web stranice Ferratum banke. Ostatak će odraditi agenti idući dan od 10 do 18 sati i na mail vam poslati ugovor, nakon čega slijedi isplata novca na vaš tekući račun.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (619 ocjena)