Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:13
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka kontakt

Ferratum banka kontakt i nešto više o banci

Ferratum Bank p. l. c., podružnica Ferratum Grupe, licencirana je od strane Uprave za financijske usluge Malte za pružanje niza bankarskih usluga svojim klijentima. Njegova licenca za bankarstvo u EU-u omogućuje joj pružanje usluga s Malte u druge jurisdikcije unutar EGP-a, uključujući prihvaćanje depozita koji su obuhvaćeni malteškim sustavom kompenzacije za deponente. Ferratum banka nudi svojim klijentima mogućnost da se prijave za osobni zajam, koristeći sigurnost i profesionalnost banke, istovremeno uživajući u brzini, jednostavnosti i otvorenosti naše nekomplicirane usluge. U mnogim se slučajevima zajmovi mogu ugovoriti u roku od nekoliko minuta, uz minimalnu birokraciju. Naš uspjeh leži u našem jednostavnom postupku prijave za kredit, brzoj usluzi i strogoj sigurnosti. Ostalo se svodi na stručnost naših zaposlenika čija predanost, znanje i servisne vještine pomažu zadržati kupce i steći preporuke po cijelom svijetu. Saznajmo Grupa Ferratum banka kontakt. Ferratum banka p. l. c. je javno društvo s ograničenom odgovornošću, registrirano prema zakonima Malte s brojem C56251, sa sjedištem na adresi za Ferratum banka kontakt ST Business Center 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta. Ferratum banka p. l. c. je licenciran kao kreditna institucija od strane Uprave za financijske usluge Malte, Notabile Road, BKR 3000, Attard, Malta (http: //www. mfsa. com. mt/). Pojedinosti o načinu na koji Banku regulira Uprava za financijske usluge Malte dostupne su na zahtjev.

Ferratum banka kontakt i usluge banke

Potrebno je upoznati politiku banke pa tek onda saznati Ferratum banka kontakt za ostvarivanje suradnje. Ferratum Grupa pionir je u području financijske tehnologije i zajmova za mobilne uređaje koji su navedeni u glavnom standardu Frankfurtske burze. Ferratum nudi kupcima brze i jednostavne usluge korištenja mobilnih kredita i bankarskih usluga za potrošače i tvrtke. Kupci Ferratum Grupe mogu se digitalnim medijima prijaviti za potrošački kredit u iznosima koji se kreću između 25 i 3000 EUR. Štoviše, Ferratum nudi uspješne male tvrtke na rate na rok od šest do dvanaest mjeseci. Pod upravom svog osnivača Jorme Jokele, Ferratum se brzo proširio od svog osnutka 2005. Grupa ima 1, 2 milijuna kupaca kojima je u prošlosti odobren jedan ili više zajmova i 3, 5 milijuna ukupnih korisničkih računa u svojoj bazi podataka. Ferratum Grupa zastupljena je na 25 tržišta u Europi, Sjevernoj Americi, Brazilu, Meksiku, Africi i na azijsko-pacifičkom području. Ferratum banka p. l. c. posjeduje licencu kreditne institucije EU-a, što Ferratum Grupi omogućuje sudjelovanje u reguliranim transakcijama koje zahtijevaju bankarsku dozvolu u svim državama članicama EU-a. Ferratum je dobro pozicioniran u ovom novom bankarskom okruženju slijedeći strategiju mobilne banke. Nastavite čitati ako vas zanima Ferratum banka kontakt u Hrvatskoj.

Ferratum banka kontakt u Hrvatskoj

Naši korisnici mogu dobiti mikrozajmove obično u roku od nekoliko minuta korištenjem svojih mobilnih uređaja. Trenutno nudimo mikrozajmove u rasponu od 50–1. 000 eura s rokovima dospijeća od 7–90 dana, ovisno o iznosu zajma i zakonodavnom okviru lokacije. Ferratum banka kontakt u Hrvatskoj najuspješnije ćete ostvariti putem web mjesta i online usluge na stranici www. ferratumbank. hr. PLUS zajmovi su fleksibilniji kreditni proizvodi izvan tipičnog raspona mikrozajmova. Naši PLUS proizvodi zajma nude se u većim iznosima, obično 300-3000 € s dužim rokovima dospijeća od 2–36 mjeseci. Kreditni limit je proizvod koji se temelji na revolving kreditima, a to je vrsta kredita koji nema fiksni broj plaćanja, za razliku od kredita na rate (Plus zajmovi / mikro krediti). To je u osnovi aranžman koji omogućuje povlačenje, otplatu i ponovno povlačenje iznosa zajma, na bilo koji način i bilo koji broj puta, dok aranžman ne istekne. Uz to, još jedan način kako ostvariti suradnju jest odlazak u poslovnicu. Dakle, najsigurniji Ferratum banka kontakt u Hrvatskoj je odlazak, npr. na adresu Jurišićeva ul. 21 u Zagrebu.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (558 ocjena)