Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum banka kontakt

Ferratum banka kontakt i nešto više o banci

Ferratum Bank p. l. c., podružnica Ferratum Grupe, licencirana je od strane Uprave za financijske usluge Malte za pružanje niza bankarskih usluga svojim klijentima. Njegova licenca za bankarstvo u EU-u omogućuje joj pružanje usluga s Malte u druge jurisdikcije unutar EGP-a, uključujući prihvaćanje depozita koji su obuhvaćeni malteškim sustavom kompenzacije za deponente. Ferratum banka nudi svojim klijentima mogućnost da se prijave za osobni zajam, koristeći sigurnost i profesionalnost banke, istovremeno uživajući u brzini, jednostavnosti i otvorenosti naše nekomplicirane usluge. U mnogim se slučajevima zajmovi mogu ugovoriti u roku od nekoliko minuta, uz minimalnu birokraciju. Naš uspjeh leži u našem jednostavnom postupku prijave za kredit, brzoj usluzi i strogoj sigurnosti. Ostalo se svodi na stručnost naših zaposlenika čija predanost, znanje i servisne vještine pomažu zadržati kupce i steći preporuke po cijelom svijetu. Saznajmo Grupa Ferratum banka kontakt. Ferratum banka p. l. c. je javno društvo s ograničenom odgovornošću, registrirano prema zakonima Malte s brojem C56251, sa sjedištem na adresi za Ferratum banka kontakt ST Business Center 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta. Ferratum banka p. l. c. je licenciran kao kreditna institucija od strane Uprave za financijske usluge Malte, Notabile Road, BKR 3000, Attard, Malta (http: //www. mfsa. com. mt/). Pojedinosti o načinu na koji Banku regulira Uprava za financijske usluge Malte dostupne su na zahtjev.

Ferratum banka kontakt u Hrvatskoj

Naši korisnici mogu dobiti mikrozajmove obično u roku od nekoliko minuta korištenjem svojih mobilnih uređaja. Trenutno nudimo mikrozajmove u rasponu od 75 EUR do 4000 EUR s rokovima dospijeća do 18 mjeseci, ovisno o iznosu zajma i zakonodavnom okviru lokacije. Ferratum banka kontakt u Hrvatskoj najuspješnije ćete ostvariti putem web mjesta i online usluge na stranici www. ferratumbank.hr. PLUS zajmovi su fleksibilniji kreditni proizvodi izvan tipičnog raspona mikrozajmova. Kreditni limit je proizvod koji se temelji na revolving kreditima, a to je vrsta kredita koji nema fiksni broj plaćanja, za razliku od kredita na rate (Plus zajmovi / mikro krediti). To je u osnovi aranžman koji omogućuje povlačenje, otplatu i ponovno povlačenje iznosa zajma, na bilo koji način i bilo koji broj puta, dok aranžman ne istekne. Uz to, još jedan način kako ostvariti suradnju jest odlazak u poslovnicu. Dakle, najsigurniji Ferratum banka kontakt u Hrvatskoj je odlazak, npr. na adresu Jurišićeva ul. 21 u Zagrebu.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (558 ocjena)