Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank krediti

Ferratum bank krediti – krediti u samo 15 minuta

Svakome se od nas zna dogoditi iznenadni troškovi za koje nismo uvijek financijski spremni. U takvim situacijama čovjek očajno traži za solucijom da što prije sanira troškove no to zna predstavljat jedno vrlo stresno iskustvo. Zadnja stvar koja vam je potrebna je da u stresnoj situaciji si priuštite dodatni stres, to je posve nepotrebno. Ferratum bank krediti vam omogućuju da brzo i sigurno bez stresa dođete do potrebnih sredstava kako biste što prije riješili bilo kakav trošak koji vas je nenadano dohvatio. Svoj Ferratum bank kredit možete vrlo jednostavno ugovorit online u samo nekoliko minuta kada vam to zaista i treba. 

Ferratum bank krediti – jednostavna procedura prijave

U današnjem nepredvidivom vremenu stvari se mogu vrlo lako izokrenut, stoga čovjek mora uvijek biti spreman na sve. Neočekivani troškovi se mogu dogoditi bilo kada i bilo gdje te bilo kome, kao što su iznenadni kvar na vašemu automobilu, hitni popravak u vašemu kućanstvu ili određena prošla dugovanja su došla na naplatu. Ferratum bank krediti vam omogućuju da trenutno sanirate bilo kakav troška koji vas je zahvatio u neugodnom trenutku. Ne morate se više brinuti kako ćete riješiti bilo koju vrstu dugovanja ili troška, jer uz Ferratum bank kredit sve je moguće i izvedivo.

Ferratum bank krediti – brzo i sigurno rješenje za hitne slučajeve

Ferratum bank krediti je najbolje rješenje na tržištu što se tiče kreditiranja. Pružaju vam kredite po najpovoljnijim uvjetima te su dostupne za sve građane bilo da ste zaposleni ili umirovljeni. Imaju širok spektar raznih kredita prilagođenih prema vašim potrebama i mogućnostima. Na ponudi imate brze kredite online, brze gotovinske kredite, online osobne krediti te najbrži krediti. Ferratum bank kredit možete ugovoriti u samo nekoliko klika mišem putem njihove web stranice, te je odlična opcija kada morate brzo sanirati neočekivani trošak pošto se kredit isplaćuje već isti dan kada ste sklopili ugovor.

Ferratum bank krediti – 100% online sklapanja ugovora za kredit

Ferratum bank krediti se u potpunosti ugovaranju online preko njihove web stranice gdje možete pronaći obrazac za prijavu. Procedura sklapanja ugovora za Ferratum bank kredit je bilo jednostavna i ne traje duže od 15 minuta. Sve što trebate učiniti je popuniti prijavnicu s vašim osobnim podacima te im dostaviti svu potrebnu dokumentaciju putem emaila. Povratne informacije vezane uz odobrenja kredita možete očekivati već za nekoliko minuta. Kada vam uspješno odobre kredit isplata kredita dolazi već isti dan na vaš tekući račun. Ovo je savršena solucija kada vam treba novac pod hitno.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (697 ocjena)