Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 29.09.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratum krediti

Brzi i jednostavni Feratum krediti

Kada se financijske obveze iznenadno i neočekivano jave, to nikome nije ugodan osječaj. Dapače, nerijetko puta hitnost takve obveze traži od nas brzo stjecanje određenog iznosa kapitala kako bi mogli podmiriti svoje obveze. U bankama tradicionalnog oblika teško je doći do brzoga kredita. Odlazak do banke, čekanje u redu, zatim ispunjavanje hrpe papirologije otežavaju i odugovlače proces sklapanja kredita. Upravo zato, na tržištu su sve popularniji Feratum krediti koji se mogu dobiti jednostavno i brzo, online putem. Dapače, radi se o najbržoj kreditnoj proceduri u povijesti. Umjesto da vi dolazite kreditu, kredit dolazi vama. U svega par klikova iz udobnosti vašeg doma Feratum krediti mogu postati vaši. Nema potrebe za nepotrebnom papirologijom, čekanjima u redu i svim ostalim nevoljama koje nas čekaju u standardnim bankama. Prijavite se na stranici Feratuma brzo i jednostavno i sklopite ugovor o kreditu već danas. Ako ne vjerujete u brzinu postupka, uvjerite se sami!

Evo što vam sve pružaju Feratum krediti

Ako čujete za pojam brzi krediti, gotovo sigurno se radi o internetskim kreditima. Niti jedan oblik sklapanja ugovora o kreditu ne može nadmašiti sklapanje ugovora o kreditu online kada je u pitanju brzina. Zastarjela i spora tradiocionalna bankarska tehnologija izgubila je korak s vremenom. Feratum krediti su među najbržim kreditima na tržištu. U svega par klikova možete sklopiti ugovor o kreditu i doći do toliko željenog novca već danas. Uz to, ozbiljan, profesionalan i odgovoran pristup Feratum osoblja vjerojatno će vam ostaviti toliko dobar dojam da će Feratum krediti biti nešto čemu ćete se vraćati ako ćete biti u potrebi. Upravo je na temeljima transparentnosti, brzine i povjerenja Feratum postao jedan od vodećih pružatelja financijskih usluga na svijetu, čija je kvaliteta prepoznata od tisuća i tisuća zadovoljnih korisnika. Ako ne vjerujete u sve navedeno, uvjerite se sami već danas. U svega par klikova sklopite svoj prvi online kredit i uživajte sve pogodnosti koje s tsime dolaze.

Do kojeg iznosa se Feratum krediti mogu dobiti?

Iznos kredita je uz kamatnu stopu i rok otplate jedno od ključnih pitanja koja zanimaju svakog budućeg korisnika kredita. Feratum krediti, kao vodeći oblik kredita na tržištu danas, nudi široku i fleksibilnu lepezu odabira kredita koji najviše odgovara vašim potrebama. Ovisno o tome treba li vam mirko, mali ili srednji kredit, Feratum ima rješenje za vas. Feratum krediti se kreću od svega 75 EUR pa sve do 4000 EUR.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (691 ocjena)