Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratum krediti

Brzi i jednostavni Feratum krediti

Kada se financijske obveze iznenadno i neočekivano jave, to nikome nije ugodan osječaj. Dapače, nerijetko puta hitnost takve obveze traži od nas brzo stjecanje određenog iznosa kapitala kako bi mogli podmiriti svoje obveze. U bankama tradicionalnog oblika teško je doći do brzoga kredita. Odlazak do banke, čekanje u redu, zatim ispunjavanje hrpe papirologije otežavaju i odugovlače proces sklapanja kredita. Upravo zato, na tržištu su sve popularniji Feratum krediti koji se mogu dobiti jednostavno i brzo, online putem. Dapače, radi se o najbržoj kreditnoj proceduri u povijesti. Umjesto da vi dolazite kreditu, kredit dolazi vama. U svega par klikova iz udobnosti vašeg doma Feratum krediti mogu postati vaši. Nema potrebe za nepotrebnom papirologijom, čekanjima u redu i svim ostalim nevoljama koje nas čekaju u standardnim bankama. Prijavite se na stranici Feratuma brzo i jednostavno i sklopite ugovor o kreditu već danas. Ako ne vjerujete u brzinu postupka, uvjerite se sami!

Evo što vam sve pružaju Feratum krediti

Ako čujete za pojam brzi krediti, gotovo sigurno se radi o internetskim kreditima. Niti jedan oblik sklapanja ugovora o kreditu ne može nadmašiti sklapanje ugovora o kreditu online kada je u pitanju brzina. Zastarjela i spora tradiocionalna bankarska tehnologija izgubila je korak s vremenom. Feratum krediti su među najbržim kreditima na tržištu. U svega par klikova možete sklopiti ugovor o kreditu i doći do toliko željenog novca već danas. Uz to, ozbiljan, profesionalan i odgovoran pristup Feratum osoblja vjerojatno će vam ostaviti toliko dobar dojam da će Feratum krediti biti nešto čemu ćete se vraćati ako ćete biti u potrebi. Upravo je na temeljima transparentnosti, brzine i povjerenja Feratum postao jedan od vodećih pružatelja financijskih usluga na svijetu, čija je kvaliteta prepoznata od tisuća i tisuća zadovoljnih korisnika. Ako ne vjerujete u sve navedeno, uvjerite se sami već danas. U svega par klikova sklopite svoj prvi online kredit i uživajte sve pogodnosti koje s tsime dolaze.

Do kojeg iznosa se Feratum krediti mogu dobiti?

Iznos kredita je uz kamatnu stopu i rok otplate jedno od ključnih pitanja koja zanimaju svakog budućeg korisnika kredita. Feratum krediti, kao vodeći oblik kredita na tržištu danas, nudi široku i fleksibilnu lepezu odabira kredita koji najviše odgovara vašim potrebama. Ovisno o tome treba li vam mirko, mali ili srednji kredit, Feratum ima rješenje za vas. Feratum krediti se kreću od svega 300, 00 kuna pa sve do 10 000 kuna. Takav oblik kredita zove se mikro kredit. Rok otplate pri tom varira od 15 dana pa sve do jedne godine. Ako vam 10 000 kuna nije dovoljno da zadovoljite svoju kreditnu obvezu, možete zatražiti i mikro plus kredit u iznosu do 20 000 kuna. Kao što vidite iz navedenog, raspon od 300 do 20 000 kuna i rok otplate od 15 dana do 1 godine omogućava vam da fleksibilno odredite kakav ugovor o kreditu želite sklopiti a da vam najviše odgovara!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (691 ocjena)