Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 29.05.2023 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Feratum kontakt

Odaberite Feratum kontakt za uspješnu suradnju

Feratum je bankarska grupa koja je itekako poznata u svijetu financija. Ta bankarska grupa koja je nordijskog porijekla je u posljednjih 20 godina povećala opseg svog poslovanja. Od male banke u Finskoj danas se pretvorila u giganta u svijetu financija. Temelj takvoga rasta bilo je prije svega povjerenje koje je Feratum razvio sa svojim korisnicima, a temelji se na kvalitetnom poslovanju, ulaganju u fintech, kao i maksimalnom transparentnošću. Feratum kontakt koji ostvaruje s korisnicima je prije svega profesionalan i dobronamjeren, gdje osoblje Feratuma brine o ciljevima i zaštiti svojih klijenata. Upravo je Feratum kontakt doživio svoj preobražaj kroz tisuće i tisuće kontakata s klijenetima, kroz dugogodišnje iskustvo. Feratum svoj odnos s klijentima ostvaruje prvenstveno online putem, u skladu sa suvremenim tehnološkim zahtjevima današnjice. Stoga nije više potrebno odlaziti u poslovnice kako bi sklopili ugovor o kreditu ili dobili bilo kakvu drugu financijsku uslugu, već se isto može napraviti i na puno jednostavniji i lakši način.

Feratum kontakt za najbrži kredit

S obzirom da je Feratum kontakt primarno online, tako se i ugovori o kreditu sve više sklapaju na distancu, digitalnim putem. Takav oblik sklapanja ugovora o kreditu nosi sa sobom brojne prednosti ali i neke nedostatke. Prednosti su te da klijent više ne mora više puta odlaziti u poslovnicu i čekati u redu te se baviti s velikom količinom papirologije. Ovakav postupak sklapanja ugovora o kreditu znatno je brži i jednostavniji. Iz udobnosti svoga kauča kod kuće u svega par klikova možete sklopiti ugovor o kreditu. Upravo je brzina usluge jedna od osnovnih prednosti koju Feratum kontakt ima pred svojim konkurentima. Nedostatak takvog oblika sklapanja ugovora je taj što nemate priliku osobno razgovarati s bankarskim službenikom i sve ga uživo pitati što vam nije jasno oko ugovora o kreditu. Vi kao klijent imate zakonsko pravo da vam se svi bitni uvjeti o kreditu rastumače na razumljiv način. Tom problemu je, međutim, Feratum doskočio na način da

Feratum kontakt je online bez naknada i provizija

Feratum kontakt ima, uz sve navedeno, još nekoliko velikih prednosti od svojih konkurenata. Naime, s obzirom da je Feratum kontakt online, nema potrebe za zapošljavanjem velikog broja službenika koji inače rade u tradicionalnim bankama te samim time je trošak poslovanja Feratuma manji. To se očituje u tome što Feratum za to neće naplatiti naknade i provizije koje banke inače naplaćuju za sklapanje ugovora o kreditu. Drugim riječima, ukupni trošak sklapanja ugovora o kreditu za vas će biti znatno manji. Ako tome dodate povoljne kamatne stope i fleksibilne rokove otplate, te kada se sve navedeno uzme u obzir, takav oblik kredita je znatno povoljniji nego ostali oblici. Upravo sve navedeno privlači sve više i više klijenata da iskuse brzo i jednostavno sklapanje ugovora o kreditu. Feratum zbog toga uzima sve veći komad kolača na globalnom financijskom tržištu i tako kuje svoj put prema najuspješnijoj i najtransparentnijoj banci za financijske usluge današnjice.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (673 ocjena)