Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:32
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferarum bank

Što je Ferarum bank?

Ako ste u potrazi za nalaženjem pouzdanog, transparentnog i stručnog zajmodavca jer su vas financijske obveze pritisnule, vjerojatno ste čuli za Ferarum bank. Riječ je o prepoznatoj vodećoj financijskoj inistituciji na financijskom tržištu. Pristup koji ima Ferarum bank najbolje opisuju epiteti poput: brzina, učinkovitost, prilagođena riješenja, visokorazvijena tehnologija i inovativnost. Uz širok raspon finacijskih usluga, osoblje Feraruma nudi veliki raspon opcija i različitih mogućnosti zadovoljavanja vaših financijskih potreba. Ferarum na strukturiran i organiziran način provode rješenja prilagođena vama, te svaka usluga je usmjerena konkurentnom i kvalitetnom pristupu korisnicima. Neovisno jeste li građanin tj. fizička osoba ili poduzeće, Ferarum ima rješenje za vas. Ukoliko vam se sve navedeno sviđa, posjetite Ferarum službenu web stranicu i nađite još više informacija. Poslužite se online kalkulatorom i unesite iznos koji vam je potreban te rok otplate po vašoj želji i usvega par sekundi ćete saznati koliko će vam iznositi kamata, koliko će biti mjesečni anuitet te sve druge relevantne informacije!

Ferarum bank za vas ima najfleksibilnije financijske opcije

Svatko tko je ikada uzimao kredit zna koliko je to složen postupak. Hrpa birokracije, dani utrošeni samo na sklapanje ugovora o kreditu je nešto što je svima poznato. Moderna tehnologija i suvremeni tehnološki svijet tomu staje na kraj, uz razne procese optimizacije poslovanja te pružanja usluga koje su prilagođene korisnicima. Kako bi izbjegli taj dugotrajan i mučan proces, Ferarum bank za vas nudi konkurentna, brza i jednostavna financijska sredstva. Kako bi ponudili svojim korisnicima prilagođene opcije, kreirali su stranicu koja u skladu s interesima i ostalim pojedinstima korisnika kreira optimalna i adekvatna rješenja. Ferarum bank, osim što će vam olakšati sklapanje ugovora o kreditu i ubrzati vaše vrijeme, imat ćete mogućnost i steći povoljne kamate, zajmove, pozajmice, brze kredite te vama prilagođene načine otplate. Do takve razine kvalitete pružanja usluga Ferarum je došao kroz godine i godine oslušavanja bila korisnika, slušanja njihovih pritužbi i konstruktivnih kritika te prilagođavanja svog pristupa tomu.

Prijava na Ferarum bank

Ako vam se sve spomenuto svidjelo, vjerojatno se već danas želite prijaviti na Ferarum bank i sklopiti ugovor o kreditu. U nastavku ćemo vam opisati postupak kroz koji treba proći prije sklapanja ugovora o kreditu. Ukoliko se brinete hoće li postupak sklapanja kredita biti kompliciran, utoliko vas odmah možemo utješiti: Na službenim stranicama Ferarum banke vas čeka detaljan i jednostavan vodič za nove korisnike. Drugim riječima, ako ste novi korisnik i zapnete na bilo kojem koraku pri sklapanju kredita, ovaj vodič će vas brzo i jednostavno izvesti natrag na pravi put i objasniti vam sve nejasnoće. Kreditna procedura koju Ferarum bank nudi podrazumjeva sljedeće: prijava na njihovoj stranici koja započinje registracijom. Zatim možete odabrati kredit i rok otplate, jednostavno i lako. Uz sve navedeno, postoji i dodatna stvar koja bi vas mogla razveseliti: Feratum za sve nove korisnike nudi akcijsku ponudu beskamatnog kredita za nove korisnike. Pročitajte sve o tome na njihovoj stranici!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (667 ocjena)