Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferantum

Što je Ferantum?

Iako je cilj svakog građanina da ne dođe u poziciju u kojoj mora uzeti kredit, iznenadne financijske obveze nas nerijetko mogu prisiliti na to. Ukoliko ste istraživali iz kojeg izvora je najbolje uzeti kredit, vjerojatno ste čuli za Ferantum. Znate li što je Ferantum i o čemu se tu radi? Riječ je o jednom od vodeđih međunarodnih pružatelja različitih financijskih usluga, i to pretežito putem mobilnih uređaja. Radi se o pioniru iz područja financijskih tehnologija i optimizacije procesa korištenjem tzv. “finthech-a” koji je u moderno vrijeme revulucionizirao bankarstvo. Ta tvrtka nudi niz financijskih usluga poput kredita i raznih drugih bankarskih opcija, i to na najbrži i najednostavniji način. Radi se o jednostavnim i ingenioznim rješenjima u mobilnom bankarstvu i mobilnom kreditiranju, uz profesionalni i transparentni prisup. Neovisno iz kojeg društvenog kruga dolazite i neovisno o tome koja je vaša trenutna financijska situacija, obratite se spomenutoj firmi online i dobite financijsku pomoć koja vam je toliko potrebna

Kako do Ferantum kredita?

Neovisno iz kojeg društvenog sloja dolazite i koja je vaša životna priča, jedna crta vam je zajednička sa svim drugim klijentima Ferantuma, a to je da nakon jednog poslovnog odnosa znaju da se mogu pouzdati u Ferantum kada je riječ o brzim i jednostavnim kreditima. Ako se pitate kako podnijeti zahtjev za kredit, u nastavku ćemo vam to objasniti. Ako vam se iznenadno pokvario auto, ili vam treba novac za popravak kupaone, ili je uzrok iznenadnoj novčanoj potrebi nešto skroz treće, Ferantum je tu za vas. Najprije trebate ispuniti određeni upitnik na njihovoj službenoj stranici. Riječ je o osnovnim parametrima kredita poput iznosa kredita i roka otplate. Nakon što odrediti koliko novaca vam treba i kroz koliki rok otplate bi ga vraćali, službena stranica će vam izgenerirati mjesečni anuitet i kamatnu stopu. U svega par klikova saznat ćete sve bitno što vas zanima za sklapanje ugovora o kreditu, te isti možete sklopiti već danas!

Sve što trebate znati o Ferantum kreditu

Kao što smo prethodno spomenuli Ferantum stranica omogućava vam da u svega par klikova saznate iznos kredita i kamatnu stopu preko praktičnog online kalkulatora. Iako sve parametre potrebne za sklapanje kredita imate, nemojte žuriti. Razumljivo je da vas financijske obveze pritišću, ali s uzimanjem brzih kredita treba biti oprezan. Morate voditi računa o vašoj kreditnoj sposobnosti tj. sposobnosti otplate tog kredita kroz ugovoreni rok. Ako ste razvili nepovjerenje prema raznim zajmodavcima, ili ste u tramvajiima i na ulici bili zatrpani raznim lecima o brzim kreditima koji dolaze iz sumnjivih izvora, u ovom slučaju ne morate brinuti o tome. Ferantum je siguran i provjeren zajmodavac. Osim niza zadovoljnih klijenata, Fetantum vam jamči i da nećete imati nikakva iznenadna povećanja kamata, slova sitnog sloga koje niste pročitali pri sklapanju ugovora i slično. Riječ je o transparentnim i sigurnim ugovorima koji idu u korist objema ugovornim stranama. Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno kontaktirajte ovlašteno osoblje i saznajte sve potrebne informacije!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (703 ocjena)