Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Express krediti

Express krediti u Hrvatskoj

U zadnjih dvadesetak godina tektonske promjene koje se događaju na tržištima rada i novca, dovele su do promjena u shvaćanju i odabiru načina kako financirati određene potrebe i želje. Nevažno da li se radi o pojedincu, obitelji, gradu ili državi, kreditiranje i financiranje pozajmicama apsolutno je na vrhu piramide kao opcija za financiranje. Možemo reći kako je danas novac jeftin, u smislu da ga se može pozajmiti po vrlo povoljnim uvjetima. Kamatne stope nikada nisu bile niže, a razne naknade za obradu zahtjeva i slično, zajmodavci i banke više ni ne naplaćuju. Sve to potaklo je društvo na povećano korištenje pozajmica i kredita u svrhu financiranja. Među najpopularnijim kreditima su svakako Express krediti po kartici, jer se pomoću takvih kredita najjednostavnije kupuje razna roba u raznim vrstama dućana i to po veoma povoljnim uvjetima. Express krediti realiziraju se na dva načina, tj. preko dvije vrste kartica i to osobne i poslovne.

Savjeti kada su u pitanju Express krediti i kako ih koristiti

Kada su u pitanju Express krediti ili bilo koji drugi krediti, postoji nekoliko zlatnih pravila kako od početnog zanosa i uspjeha ugovaranje kredita, ne bi došlo do problema. U trenutku kada se ugovore Express krediti, vaše obveze tek počinju. Tek trebate vratiti i sve mjesečne rate, tako da bi kredite trebalo uzimati samo kada su nužno potrebni i u iznosu koji vam je potreban. Na taj način se nećete zadužiti previše i dovesti u napast da novac olako potrošite. Iznos neka bude optimalan vašim mogućnostima i to ne samo trenutnim nego dugoročnim. Ako kredit uzmete sa rokom otplate na 18 mjeseci, to je veoma dug period i svašta je moguće, pa i pogoršanje vaše financijske situacije. Prema tome mjesečna rata uvijek treba biti nešto niža od maksimalno moguće s obzirom na vaša primanja, kako bi imali određenu rezervu i za nestabilnije mjesece. U svakom slučaju krediti su odlična opcija, ako ih se koristi na pametan i svrsishodan način.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (582 ocjena)