Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 17:59
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Express krediti

Express krediti u Hrvatskoj

U zadnjih dvadesetak godina tektonske promjene koje se događaju na tržištima rada i novca, dovele su do promjena u shvaćanju i odabiru načina kako financirati određene potrebe i želje. Nevažno da li se radi o pojedincu, obitelji, gradu ili državi, kreditiranje i financiranje pozajmicama apsolutno je na vrhu piramide kao opcija za financiranje. Možemo reći kako je danas novac jeftin, u smislu da ga se može pozajmiti po vrlo povoljnim uvjetima. Kamatne stope nikada nisu bile niže, a razne naknade za obradu zahtjeva i slično, zajmodavci i banke više ni ne naplaćuju. Sve to potaklo je društvo na povećano korištenje pozajmica i kredita u svrhu financiranja. Među najpopularnijim kreditima su svakako Express krediti po kartici, jer se pomoću takvih kredita najjednostavnije kupuje razna roba u raznim vrstama dućana i to po veoma povoljnim uvjetima. Express krediti realiziraju se na dva načina, tj. preko dvije vrste kartica i to osobne i poslovne.

Express krediti po osobnoj i poslovnoj kartici

Ovisno o tome kakvu Express karticu koristite ili zatražite, osobnu ili poslovnu, tako će se razlikovati uvjeti i iznosi koje je moguće realizirati. Express krediti po osobnoj Express kartici idu i do maksimalnog iznosa od 100 000 kuna, sa rokom otplate koji odabirete s obzirom na vaše financijske mogućnosti. Rok otplate ide od 24 do 60 mjeseci, a kamatna stopa iznosi 7, 75 posto. Postoji još jedan mali trošak, takozvana jednokratna naknada za posredovanje, a plaća se u iznosu od 0, 90 posto od ugovorenog kredita. Sa druge strane Express krediti koji se realiziraju pomoću poslovne kartice imaju nešto drugačije uvjete. U ovom slučaju, maksimalni iznos kredita koji se može realizirati iznosi 80 000 kuna, sa rokom otplate od 3 do 24 mjeseca. Kamatna stopa nešto je veća i iznosi 9, 98 posto, a jednokratna naknada za posredovanje naplaćuje se u iznosu od 1, 5 posto. 1000 kuna je iznos minimalnog kredita, bez obzira koju karticu koristili.

Savjeti kada su u pitanju Express krediti i kako ih koristiti

Kada su u pitanju Express krediti ili bilo koji drugi krediti, postoji nekoliko zlatnih pravila kako od početnog zanosa i uspjeha ugovaranje kredita, ne bi došlo do problema. U trenutku kada se ugovore Express krediti, vaše obveze tek počinju. Tek trebate vratiti i sve mjesečne rate, tako da bi kredite trebalo uzimati samo kada su nužno potrebni i u iznosu koji vam je potreban. Na taj način se nećete zadužiti previše i dovesti u napast da novac olako potrošite. Iznos neka bude optimalan vašim mogućnostima i to ne samo trenutnim nego dugoročnim. Ako kredit uzmete sa rokom otplate na 60 mjeseci, to je veoma dug period i svašta je moguće, pa i pogoršanje vaše financijske situacije. Prema tome mjesečna rata uvijek treba biti nešto niža od maksimalno moguće s obzirom na vaša primanja, kako bi imali određenu rezervu i za nestabilnije mjesece. U svakom slučaju krediti su odlična opcija, ako ih se koristi na pametan i svrsishodan način.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (582 ocjena)