Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Eurokorekt Zabok

Što je Eurokorekt Zabok?

Agencija za kreditno poslovanje Eurokorekt djeluje na tržištu već 8 godina. U tom razdoblju stekli su višegodišnje iskustvo te razvili kvalitetu usluge s kojom su pomogli velikom broju klijenata da osiguraju uvjete za sklapanje povoljnog kredita. Na kvalitetu usluge ponajviše ukazuje činjenica da se mnogi zadovoljni klijenti vraćaju i ponovno koriste usluge Eurokorekta. Eurokorekt surađuje s velikim brojem banaka, sindikata i drugih komercijalnih posrednika kako bi klijentima pružili najoptimalnija financijska rješenja. U skladu sa sve većim interesom građana, Eurokorekt Zabok je novootvoreni ured putem kojeg također možete doći do usluga Eurokorekta. Eurokorekt Zabok nastoji da i građani Zaboka imaju što povoljnija kreditna rješenja te da postignu veću i održivu kontrolu nad svojim financijama. Ako živite u okolici Zaboka, a ne spretno vam je doći do ureda, bilo iz razloga što nemate prijevozno sredstvo ili vam je jednostavno daleko, ne brinite. Možete ispuniti online upitnik i obratiti se djelatnicima Eurokorekta putem interneta!

Kako vam Eurokorekt Zabok može pomoći?

Dugogodišnje zadovoljstvo mnogobrojnih klijenata ukazuje na postojanje cijele lepeze kvalitetnih usluga koje Eurokorekt d. o. o. pa tako i Eurokorekt Zabok pružaju svojim klijentima. Klijenti najčešće nailaze na probleme pri procjeni njihove kreditne sposobnosti. Njhov kreditni rejting zna biti oslabljen zbog neuredne kreditne prošlosti ili pak nestabilnih primanja, zbog čega neke banke oklijevaju dati tim osobama potreban kredit. Upravo u takvim trenucima je najbolje angažirati kreditne posrednike, koji svojim stručnim znanjem i preko brojnih partnera mogu postići uspješno sklapanje ugovora o kreditu kojega vi možda u tom trenutku ne možete sklopiti. Eurokorekt Zabok će vam olakšati prikupljanje mnogobrojne dokumentacije potrebne ne samo za procjenu kreditne sposobnosti već i za sklapanje samog ugovora o kreditu. Dapaće, preko specijaliziranog upitnika kojega ćete ispuniti, stručno osoblje Eurokorekta upoznat će se bolje s vašim potrošačkim navikama, kreditnim željama te s vašom kreditnom prošlošću te upravo na temelju tih visoko specijaliziranih podataka donijeti odluku ili pružiti savjet koji je najpovoljniji za vas.

Uz Eurokorekt Zabok do najpovoljnijeg kredita

Neovisno o tome radili se o korisniku stambenog kredita s rokom otplate od 40 godina, ili nenamjenskog kredita s rokom otplate od 1 godine, neovisno radi li se o korisniku kredita koji plaća kamatu u iznosu od 1 % ili pak 8 %, jedno je svim tim obveznicima zajedničko: svakom je u interesu prilikom sklapanja ugovora o kreditu dobiti željeni iznos po što manjoj kamatnoj stopi, te s rokom otplate i iznosima anutiteta koji su najpovoljniji za vas. S obzirom na to da je individualne želje teško uskladiti s stanjem na tržištu, a pogotovo uzevši u obzir kompleksnost sklapanja ugovora o kreditu, najrazumnija odluka u tom slučaju je angažiranje ovlaštenih kreditnih zastupnika. Eurokorekt Zabok prednjači u tom području i upravo zato bi vam trebao biti prvi odabir! Eurokorekt Zabok je od Ministarstva financija ovlašteni kreditni zastupnik koji iz godine u godinu dokazuje stručnost i spremnost u području financija i kreditnog zastupanja

         
Ocjena: 4.6 / 5 (678 ocjena)