Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:51
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Eurokorekt grupa

Znate li čime se bavi tvrtka Eurokorekt grupa?

Ako ste ikad imali potrebu uzimati kredit, vjerojatno ste se susreli s pojmom kreditnog posrednika. Čak i ako niste čuli za taj pojam, ne krivimo vas jer područje kreditnog posrednika je zakonski regulirano tek zadnjih nekoliko godina u Republici Hrvatskoj tako da se radi o relativno novoj djelatnosti. Posao kreditnog poslovanja je doduše u svijetu poznat već godinama. Tako npr, u Njemačkoj ukupno 60 % svih kredita se plasira preko specilaziranih agencija – kreditnik posrednika. Moć kreditnog posredovanja vidi se u filtriranju šume informacija koje na tržištu kredita postoje i kanaliziranju vama kao korisnika samo onih koje vas zanimaju. Ali posao kreditnog zastupnika je i puno više od toga, ne samo kanaliziranje informacija već i realizacija kredita. Tvtka koja u toj djelatnosti prednjači na hrvatskom tržištu je Eurokorekt grupa. Uz veliko iskustvo i profesionalni pristup, Eurokorekt grupa je također i firma kojoj možete vjerovati, s obzirom da je od Ministarstva financija licencirani kreditni posrednik!

Ako trebate kredit, Eurokorekt grupa je najbolje rješenje za vas!

U prethodnom poglavlju smo ukratko objasnili što znači posao kreditnog posrednika. Isto tako, istaknuli smo da Eurokorekt grupa dominira u toj branši. Ako vam se sve navedeno svidjelo i želite realizirati kredit, možete se s povjerenjem obratiti Eurokorekt grupi. Jako dobra vijest je što Eurokorekt grupa ne naplaćuje naknadu tj. proviziju za svoje usluge. To znači da ćete ne samo uštedjeti već ćete i dobiti stručne informacije, i to kad su vam najpotrebnije. Kvaliteta rada Eurokorekt grupe očituje se u individualnom pristupu, gdje se uzimaju u obzir vaši specifični zahtjevi i želje. Na taj način ćete ušetdjeti vrijeme i novac jer će ovaj kreditni zastupnik provjeriti vašu kreditnu sposobnost umjesto banke te će vam pronaći mjesto na kojem možete dobiti najpovoljniji kredit i uspješno ga realizirati. Eurokorekt to postiže na način da ima brojne poslovne partnere poput Otp Banke, Privredne banke Zagreb, Podravske banke, Agram banke, Sberbank i mnoge druge!

Koliki kredit i po kojoj kamati nudi Eurokorekt grupa?

Ako vam se sve navedeno svidjelo, ako Eurokorekt grupa budi povjerenje u vama i želite realizirat kredit upravo na taj način, i dalje će vas zanimati nekoliko ključnih pojmova. Od njih svakako su dva najvažnija: koliki kredit vam se može odobriti, s kojom kamatom i s kojim rokom otplate. Tako npr. Eurokorekt grupa vam može odobriti gotovinski nenamjenski kredit u eurima. Iznos kredita može biti do 6000 eura. Fiksna kamazna stopa iznosi 6, 45 %, a Esk 7, 19 %. Rok otplate je do 60 mjeseci. Dobra stvar je što pri tom ne morate imati različite instrumente osiguranjha tražbine poput jamaca, sudužnika. Isto tako, nećete platiti nikakvu naknadu za obradu zahtjeva. Nećete morati ispunjavati zadužnice. Jedino što vam je potrebno je osobna iskaznica. Imajte na umu da ipak morate bit kreditno sposobni, dakle uvjet će biti da imate stalno zaposlenje te urednu kreditnu povijest. Bez ta dva uvjeta teško da igdje možete dobiti kredit.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (572 ocjena)