Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Esif mikro zajmovi

Kako funkcioniraju Esif mikro zajmovi

Takav način financiranja znači da će konačna kamatna stopa za poduzetnike biti znatno niža od kamatne stope koja bi se naplaćivala da se ne koriste sredstva ESIF-a. Dodana vrijednost kojuimaju ESIF mikro zajmovi za rast i širenje za poduzetnike leži u tome što su konačni zajmoprimci oslobođeni obveze plaćanja svih naknada koje se inače naplaćuju za obradu zahtjeva za zajam, sklapanje ugovora o zajmu i redovito isplaćivanje zajmova. Esif mikro zajmovi su investicijski zajmovi za mala i srednja poduzeća. Kamatnu stopu za krajnjeg zajmoprimca određuje poslovna banka ovisno o procjeni rizika povezanog s plasmanom, o čemu je dužna obavijestiti HBOR. Kamatna stopa je promjenjiva prema odluci Uprave HBOR-a u skladu s kriterijima sadržanim u Odluci HBOR-a o kamatnim stopama s Propisima o obračunu kamata. Privredna banka Zagreb jedan je od sudionika ovog financijskog instrumenta i nudi bolje uvjete financiranja od ostalih banaka koje sudjeluju u programu. Ovi zajmovi omogućavaju vam: razviti poslovni plan, da pripremite i predajte zahtjev za zajam, prepisku s HAMAG-BICRO i upravljanje provedbom projekta.

Gdje se mogu naći Esif mikro zajmovi

ESIF mikro zajmovi se mogu odobravati samo za nova ulaganja, a refinanciranje postojećih zajmova nije dopušteno. Krediti se odobravaju s 12-godišnjim rokom otplate (uključujući dvogodišnji poček), a u turističkoj industriji do 17 godina (s počekom do 4 godine). Minimalni iznos zajma je 100 tisuća eura, a maksimalni iznos zajma je 3 milijuna eura, odnosno do 10 milijuna eura za turističku industriju. Ukupni kreditni potencijal „Zajmova za rast i proširenje ESIF-a“ iznosi približno 200 milijuna EUR. Investicijski ESIF mikro zajmovi po niskim kamatnim stopama i bez redovnih naknada koje se naplaćuju prilikom odobravanja i isplate kredita odobravaju se putem Erste & Steiermärkische Bank d. d., Privredne banke Zagreb i Zagrebačka banka. Maksimalni iznos mikrozajma iznosi 25.000,00 EUR. Cjelokupan iznos kredita može se koristiti za ulaganje u osnovna sredstva i / ili obrtna sredstva. PDV se ne može financirati. HBOR u određenim slučajevima može razmotriti mogućnost financiranja procijenjene vrijednosti ulaganja s PDV-om.

Esif mikro zajmovi program

ESIF mikro zajmovi namijenjeni su malim poslovnim subjektima, a financira ga Europski fond za regionalni razvoj. Prema ovom financijskom instrumentu, HAMAG-BICRO će izravno davati male zajmove poslovnim subjektima. Zajmoprimci su poslovne banke koje su s HBOR-om sklopile ugovor o suradnji na provedbi Programa. Krajnji zajmoprimci kad su u pitanju ESIF mikro zajmovi mogu biti privatni mikro poduzetnici, fizičke ili pravne osobe koji na dan podnošenja zahtjeva za kredit ispunjavaju sljedeće kriterije: manje od 10 zaposlenika, godišnji poslovni prihod do protuvrijednosti od 2 milijuna eura, odnosno bilančni ukupan iznos (za obveznike poreza na dobit) ili dugotrajna imovina (za obveznike poreza na dohodak) do 2 milijuna eura protuvrijednosti do 25% udjela u vlasništvu tvrtke koja se ne smatra malim i srednjim poduzećem u skladu s kriterijima EU. S tim u vezi, fizičke osobe su osobe koje ostvaruju prihod od neovisnih djelatnosti ili slobodnih zanimanja. Sukladno Zakonu o sprječavanju sukoba interesa. Cjelokupna formulacija ograničenja može se naći na: Ograničenja posudbi državnim dužnosnicima.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (576 ocjena)