Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:32
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

ESIF mali zajmovi

Što su ESIF mali zajmovi?

Imate svoje malo gospodarstvo i želite iskoristiti mogućnost financiranja iz sredstava Europskih fondova? Svakom poduzetniku u svakom trenutku uvijek dobro dođe financijska injekcija kako bi njegovo poslovanje bilo još likvidnije. Europski fondovi su način financiranja poduzeća koji je svakako poželjno iskoristiti ako možete. Ako duže imate otvoreni poslovni subjekt, vjerojatno ste već ćuli za ESIF. Ukoliko ne znate što su ESIF mali zajmovi, riječ je o financijskom instrumentu (Europski strukturni i investicijski fondovi) koji je namjenjen malim poduzetnicima. Taj zajam se financira iz sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj. Upravo u okviru ovog financijskog instrumenta, omogućuje se malim poduzetnicima da izravno dobiju zajmove. Riječ je o jako povoljnom zajmu koji ima povoljne uvjete financiranja. Stoga, neovisno jesu li vam novčana sredstva potrebna za osnivanje obrta ili trgovačkog društva, ili pak širenje postojećeg poslovanja, zbog samozapošljavanja ili povećanja broja radnih mjesta, svakako vam preporučujemo da razmislite o spomenutom načinu financiranja vašeg gospodarstva. ESIF mali zajmovi mogu biti odlučujući financijski instrument koji će napraviti razliku u poslovanju vašeg društva na tržištu.

Za što su namjenjeni a za što nisu namjenjeni ESIF mali zajmovi?

Kao što smo već spomenuli, ESIF mali zajmovi služe za kreditiranje mikro, malih i srednjih poduzetnika uz jako povoljne uvjete financiranja. Kamatna stopa je znatno niža od prosječne kamatne stope koje nude banke. Ključno pitanje koje treba znati ako razmišljate o ovakvom obliku kreditiranja jest za što su namjenjeni ESIF mali zajmovi? Prilikom prijave za ovakvu vrstu kreditiranja, morat ćete navesti namjenu za koju ćete koristiti navedena sredstva, stoga je ovo područje potrebno vrlo dobro znati. Namjena korištenja zajmova može biti za osnovna sredstva poput materijalne imovine ( zemljište, oprema i uređaji, ili pak osnivačka ulaganja ako je riječ o otvaranu poslovnog subjekta). Druga kategorija je za obrtna sredstva koja se daju maksimalno do iznosa od 30 % iznosa zajma. Svakako imajte na umu da spomenuti financijski instrument nije namjenjen za djelatnosti poput finaciranja PDV-a, investicija koje služe za osobne svrhe, kupnju osobnih vozila, kupnju vlasničkih udjela u nekim drugim subjektima itd.

Za koga su namjenjeni ESIF mali zajmovi?

Važan kriterij po kojemu se ESIF mali zajmovi dodjeljuju svakako je personalni kriterij, tj. koji subjekti imaju pravo na njega. ESIF mali zajmovi su tako namjenjeni svim subjektima malog gospodarstva, uključujući i ifizičkim osobama koje imaju otvoren obrt. Biti će prihvaćeni oni subjekti malog gospodarstva koji: su registrirani za obavljanje određene djelatnosti, koji imaju više od 50 % vlasničkih prava ili glasačkog prava, imaju barem jednog zaposlenog ili će takvo zapošljavanje biti obavljeno u narednih 6 mjeseci od korištenja zajma, nemaju blokiran žiro račun dulje od 30 dana u zadnjih 6 mjeseci te u konačnici, nemaju nepodmirenih obveza prema državi. Isto tako, uz sve spomenute uvjete, korisnici moraju u skladu sa Zakonom o poticanju malog gospodarstva imati status mikro, malog i srednjeg subjekta. Ako sve što smo prethodno nabrojali vaš poslovni subjekt zadovoljava, možete se uspješno prijaviti za ovu vrstu financijskog instrumenta. Mi vam svakako takav potez toplo preporučujemo, jer iskustva korisnika koji su se odlučili za njega su isključivo pozitivna!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (508 ocjena)