Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste nenamjenski kredit u eurima

Što su Erste nenamjenski kredit u eurima?

Nenamjenski krediti su brzi i praktični krediti koji vam lako mogu rješiti vašu trenutnu financijsku potrebu. Baš kao što naziv kaže, nenamjenski krediti znače da kreditu nije određena namjena te ga možete koristiti za što god hoćete. Drugim riječima, na vaš račun biti će uplaćen određeni iznos novca kojeg potom možete koristiti za koju god svrhu želite, bilo da je to hobij, kakvo putovanje, obrazovanje, uređenje stanja ili nešto drugo. S druge strane, namjenski krediti imaju ugovorenu svrhu tj. namjenu za koju se moraju koristiti, poput npr. stambenih kredita. U mnoštvu nenamjenskih kredita mogli bi zapaziti Erste nenamjenski kredit u eurima. U eurima znači da su euri ugovorena valuta. Iako imate mogućnost ugovaranja valute koju želite, ugovaranje kredita u kunama najbolje je rješenje u ovom slučaju jer nećete imati valutni rizk. Erste nenamjenski kredit u eurima nudi svojim korisnicima brz i jednostavan prisup željenom kreditu uz kamatnu stopu od svega 5, 75 %!

Kako ugovoriti Erste nenamjenski kredit u eurima?

Ako vas zanima sve prethodno rečeno i želite ugovoriti Erste nenamjenski kredit u eurima, u nastavku ćemo iznijeti kako to učiniti. Erste banka nudi svojim korisnicima brz i jednostavan pristup takvim kreditima. Pod uvjetom da imate povoljnu kreditnu sposobnost, vi već u istom danu možete doći do važeg željenog kredita. To možete učiniti na nekoliko načina. Naime Erste nenamjenski kredit u eurima mogu se ugovoriti odlaskom u poslovnocu sa svom potrebnom dokumentacijom. Još praktičniji i suvremeniji način ugovaranja ovakve vrste kredita jest i putem online zahtjeva preko službene aplikacije Erste banke. Ako želite da postupak protekne što je brže moguće, svakako savjetujemo da isprobate kalkulator Erste banke i vidite koliki će vam biti mjesečni anutitet ovisno o ukupnom iznosu kredita i roku otplate. Nakon što saznate kakvi uvjeti ugovaranja kredita vam najviše odgovaraju, kada dođete u poslovnicu dovoljno je samo prenijeti sve želje njihovim zaposlenicima i to je to, imat ćete ugovoreni kredit!

Važni uvjeti za Erste nenamjenski kredit u eurima

Sigurni smo da vam se prethodni postupak ugovaranja Erste nenamjenski kredit u eurima svidio. Ipak, iako želite što je brže moguće doći do željenog iznosa, morate voditi računa o određenim ugovornim posebnostima. Nesmijete smetnuti s uma da te ugovor o kreditu velika financijska obveza i da morate raspolagati sa dovoljnom količinom kapitala kako bi bili kreditno sposobni, tj. bili u mogućnosti podmirivati svoj dug na mjesečnoj bazi. Upravo tu spomenutu kreditnu sposobnost će procjenjivati i Erste banka. Ako se banci učini da vam kredita sposobnost nije najpovoljnija, Erste nenamjenski kredit u eurima ćete vjerojatno trebati ugovoriti uz određeno sredstvo osiguranja poput jamstva, zadužnice ili ovjerene izjave o prisilnoj naplati. S druge strane, jedna od povoljnih ugovornih odredbi je ta da ćete imati mogućnost otplate kredita bez plaćanja za to predviđene kamate. Stoga, ako iz nekog razloga dođete do veće količine novca i nemate više potrebu za kreditom, isti možete vrlo brzo i jednostavno otplatiti.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (580 ocjena)