Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste banka pozajmica

Erste banka pozajmica za hitan novac

Iznenadni i neočekivani troškovi svakodnevno se događaju građanima diljem zemlje. Iako se radi o poprilično učestaloj situaciji, to ju ne čini ništa manje neugodnom. Vaši mjesečni prihodi možda su sasvim dostatni za pokriti sve osnovne životne troškove ali ako Vam se dogodi da nakon plaćanja stana, režija i hrane doživite kvar na autu ili primjerice hladnjaku, dolazite do problema koji se mora riješiti čim prije. Postoji nekoliko načina kako se može doći do brzog novca ali nije svaki isplativ. Odlazak u minus obično je prvi korak koji ljudi poduzimaju no dugotrajan minus nosi sa sobom i poprilične naknade što ga samo čini dodatnim velikim troškom. Za situacije kada Vam je potreban hitan novac Erste banka pozajmica pravi je izbor za Vas. Radi se o brzim manjim pozajmicama koje ekspresno sjedaju na Vaš račun. Erste banka pozajmica može se uzeti u iznosu od 300 do 4000 EUR, a isplata se vrši unutar 24 sata.

Kome je dostupna Erste banka pozajmica

Neočekivani životni troškovi sasvim su normalna i uobičajena pojava za većinu građana. Živimo u vremenu kada se cijene samo dižu, a naša mjesečna primanja ostaju ista ili se u nekim slučajevima čak smanjuju. Postoji velika količina kućanstva koja barataju s dvije redovite mjesečne plaće no čak ni to nije dovoljno za pokrivanje svih troškova koji se mogu neočekivano pojaviti. Kako bi smanjili razinu stresa radi manjka novca i da bi izbjegli neugodnosti koje mogu nastati pri pozajmljivanju novca od obitelji ili prijatelja, oslonite se moderna i diskretna rješenja. Erste banka pozajmica upravo je takav tip rješenja jer Vam omogućuje brzi novac onda kada Vam je najpotrebniji. Nema potrebe da itko sazna za Vaše trenutne financijske probleme jer Erste banka pozajmica može se u potpunosti ostvariti kroz online prijavnicu, a usluga je dostupna svim punoljetnim građanima. Budući da se radi o pozajmici za manje novčane iznose, procedura je izrazito jednostavna i ne trebate dokazivati svoju kreditnu sposobnost.

Kako se dobiva Erste banka pozajmica

Za sve situacije kada Vam je novac hitno potreban, Erste banka pozajmica može biti pravo rješenje za Vas. Radi se o pozajmici koja zapravo funkcionira kao nenamjenski gotovinski kredit. To znači da novac koji dobijete trošite kako god Vas volja bez da morate ikome pravdati svoje troškove. Sve što Vam je potrebno kako bi se dobila Erste banka pozajmica je internet konekcija i laptop ili mobitel. Cijeli proces obavlja se online bez da nogom morate kročiti u neku instituciju. Kod prijavnice za brzu pozajmicu birate iznos koji Vam treba, a on može biti od 300 do 4000 EUR. Sami birate rok otplate koji Vam najviše odgovara i dobivate automatski izračun kolika bi Vam bila mjesečna rata. Uz online prijavnicu dovoljno je priložiti osobnu iskaznicu broj tekućeg računa, a za veće iznose prilažete u platnu listu. Nakon ispunjavanja, Vaš zahtjev za pozajmicom se hitno obrađuje i novac dolazi direktno na Vaš račun kroz svega 24 sata.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (662 ocjena)