Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste banka nenamjenski krediti

Kome su dostupni Erste banka nenamjenski krediti

Većina građana naše zemlje se na ovaj ili onaj način može snaći za osnovne životne potrebe uz svoja redovita mjesečna primanja. No kada dođe do nekih nepredviđenih situaciju za koje je potreban veći trošak, dolazi do problema. Bilo da se radi o nekom popravku, nabavci novog uređaja ili dugo priželjkivanom odmoru, mjesečna primanja većini ljudi jednostavno nisu dovoljno velika kako bi sve uspješno pokrili. Upravo radi ovakvih potreba građana za dodatnim financijama nastali su Erste banka nenamjenski krediti. Erste banka je na ovaj način omogućila lakši pristup raznim proizvodima i iskustvima svih građanima koji se odluče za ovu uslugu. Kao što im i ime kaže, Erste banka nenamjenski krediti tip su kredita koji se može koristiti za bilo koju svrhu. Kredit Vam otvara mogućnost ostarivanja svih planova za koje Vam treba veći iznos gotovine. U što će te utrošiti svoj novac ovisi samo o Vama jer uz nenamjenske kredite ništa nije nedostižno.

Kako funkcioniraju Erste banka nenamjenski krediti

Građani koji se nađu u stisci sa novcem kao prvu mjeru najčešće koriste svoj dozvoljeni minus. Iako se radi o izvrsnoj opciji za kratkoročni priljev novca, dugoročno održavanje računa u dozvoljenom minusu izrazito je skupa i neisplativa praksa. Što dulje ostajete u velikom minusu, to je veća naknada koju možete plaćati. Ako Vam treba hitan novac iz bilo kojeg razloga, za Vas su idealno rješenje Erste banka nenamjenski krediti. Radi se o nenamjenskim gotovinskim kreditima koji se mogu dobiti na izrazito brzi način. Erste banka je za ovaj tip kredita osigurala brojne pogodnosi i niže naknade uz jednostavan tip prijave. Erste banka nenamjenski krediti mogu se dobiti u eurima s tim da postoji mogućnost izbora fiksne kamatne stope. Ovisno o tome koji iznost kredita bi htjeli uzeti, rok otplate istog može biti do deset godina. Kako bi osigurali potpunu transparentnost, možete se poslužiti kreditnim kalkulatorom koji će Vam pokazati točan iznos svih troškova i mjesečnih rata.

Koje prednosti nude Erste banka nenamjenski krediti

Danas postoje brojne vrste kredite koje možete nabaviti bilo preko banke ili neke druge kreditne institucije. Postoji velik broj različitih vrsta kredita koji se razlikuju jedan od drugog s obzirom na njihovu namjenu. Velika prednost koju Vam nude Erste banka nenamjenski krediti je upravo njihova fleksibilnost. Uz ovakav tip kredita ne morate unaprijed odrediti za što će novac biti utrošen. Kada ostvarite kredit, odluka kako će se taj novac potrošiti i u koje svrhe je u potpunosti na Vama. Druga velika prednost koju Vam pružaju Erste banka nenamjenski krediti je jednostavnost ostvarivanja kredita. Nema potrebe da odlazite fizički do poslovnice banke jer cijeli postupak je moguće obaviri preko računala od kuće ili čak kroz aplikaciju na mobitelu. Ne gubite vrijeme na duge redove u banci kada možete cijeli kredit ostvariti iz vlastite kuće. Nakon što ste poslali prijavnicu za odobrenje kredita, najčešće je dovoljno pričekati samo 24 sata za obradu podataka i kredit se odmah isplaćuje na Vaš račun.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (596 ocjena)