Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Erste banka krediti uvjeti

Erste banka krediti uvjeti ovise o vrsti kredita koji se uzima

Krediti su način na koji možemo kupiti ili realizirati stvari za koje na uobičajen način ne bi mogli iskeširati dovoljnu količinu novaca odjednom, kao što su recimo kupovina automobila, kupnja kuće ili pak odlazak na neki put. Postoje različite vrste kredita koji se mogu uzeti, no najpopularnije vrste kredita u svim bankama su gotovinski i stambeni krediti. Erste banka postala je popularan odabir kada su u pitanju krediti jer su prvi uveli opciju kreditiranja on-line putem. Erste banka krediti uvjeti stoga su popularni pri potrazi za željenim vrstama kredita jer mnogima dizanje kredita on-line putem zvuči kao odlična solucija jer se kredit može realizirati iz udobnosti vlastitog doma. Treba uzeti u obzir da se uvjeti podizanja kredita razlikuju s obzirom na vrstu kredita koji se uzima, pa tako ni Erste banka krediti uvjeti nisu iznimka. Dio uvjeta jednak je za bilo koju vrstu kredita i najčešće se radi o stalnim i stabilnim primanjima, no detaljnjije uvjete navest ćemo u ostatku teksta.

Erste banka krediti uvjeti za gotovinske kredite

Gotovinski krediti najčešći su oblik kredita koje stranke uzimaju. Erste banka nudi gotovinske kredite do najvećeg iznosa koji iznosi 10000 eura te se takva vrsta kredita može ostvariti i preko njihove mobilne aplikacije. Erste banka krediti uvjeti za dizanje gotovinskih kredita kao i maksimalan iznos koji se može dobiti na prvom mjestu ovise i utvrđuju se prema procjeni kreditnog rizika kod korisnika kredita. Osim procjene kreditnog rizika, erste banka krediti uvjeti ovise i o ukupnim kreditima klijenata koji već imaju kredite na korištenje, ugovorenih bilo sa ili bez osnovnih instrumenata osiguranja. Zahtjev za gotovinskim kreditom može se podnijeti u banci ili putem mobilne aplikacije ukoliko se ostvaruju redovita primanja na tekući račun u eurima Erste banke. Osim klijenata Erste banke, zahtjev za gotovinskim kreditom mogu predati i klijenti koji imaju euro tekuće račune u Zagrebačkoj banci, PBZ-u ili pak u Raiffeisen banci, no tada to nije moguće učiniti preko aplikacije već je potrebno otići u poslovnicu banke.

Erste banka krediti uvjeti za stambene kredite

Ljudi koji se odluče za kupovinu stana ili kuće te oni koji žele izgraditi ili dograditi objekt u kojem namjeravaju stanovati odlučuju se za podizanje stambenog kredita. Stambeni krediti često su krediti povećeg iznosa zbog čega su Erste banka krediti uvjeti drugačiji od onih vezanih uz gotovinske kredite. Erste banka krediti uvjeti za podizanje stambenog kredita saznaju se odlaskom u poslovnicu ili putem popunjavanja on-line upitnika, nakon čega se dobiva poziv iz banke za dogovaranje sastanka na kojem se saznaju uvjeti i mogućnosti dizanja kredita takve vrste. Osnovni polazni uvjet, kao uostalom i za dizanje svakog kredita su stalna primanja na tekuće račune u euru, dok ostali uvjeti variraju od slučaja do slučaja. Za najtočnije informacije potrebno je kontaktirati željenu banku i tamo se upoznati sa svim uvjetima kreditiranja kao i mogućim načinima otplate kredita na način koji bi Vama najviše odgovaralo. Postoji nekoliko podvrsta stambenih kredita koji je najbolje prilagoditi svojim mogućnostima.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (638 ocjena)