Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:22
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti za majke odgajateljice

Što su to brzi krediti za majke odgajateljice

Želite znati nešto više o tome što su to brzi krediti za majke odgajateljice? Onda nemojte preskočiti ovaj tekst, već ga pročitajte i uz pomoć njega saznajte sve o tome što su to brzi krediti za majke odgajateljice. Poznata je činjenica da majke koje dobiju status odgajateljice nisu najpoželjniji klijent bankama i ostalim kreditorima, jer nemaju velika financijska primanja.

No, postoje kreditori koji su svjesni činjenice da te žene koje imaju status majke odgajateljice imaju veliki značaj za društvo, jer pozitivno utječu na demografska kretanja. S obzirom na navedeno ti pojedini kreditori nude brze kredite koji su namijenjeni isključivo tim majkama odgajateljicama, kako bi iste mogle jednostavnije financijski sprovesti odgoj svoje djece.

Uz pomoć ove vrste kredita, majke odgajateljice mogu svojoj djeci priuštiti sve što im je potrebno, od osnovnih i najpotrebnijih stvari pa sve do dodatnih stvari koje djeci mogu uljepšati djetinjstvo. Postupak prijave za dobivanje ovog kredita je vrlo jednostavan i brz, što uvelike ide u korist majkama odgajateljicama, koje nemaju previše slobodnog vremena.

Uvjeti koji se moraju ispuniti kako bi se mogli dobiti brzi krediti za majke odgajateljice

Kao i za dobivanje svih vrsta kredita, tako i za dobivanje kredita za majke odgajateljice treba ispuniti određene uvjete koje postavi kreditor koji nudi tu vrstu kredita. Ukoliko vas zanima koji su to uvjeti koji se moraju ispuniti kako bi se mogli dobiti brzi krediti za majke odgajateljice, onda vam se preporuča da pročitate ovaj tekst koji sadrži sve potrebne informacije o tome koji se uvjeti moraju ispuniti kako bi se mogli dobiti brzi krediti za majke odgajateljice.

Prvi uvjet je taj da osoba koja zatraži ovaj kredit, točnije majka koja ima status odgajateljice, ne smije biti na listi blokiranih. Drugo, mora zahtjev za dobivanje ove vrste kredita ispuniti na pravilan način i mora dostaviti kompletnu i valjanu dokumentaciju koju navede kreditor. Majka odgajateljica mora biti punoljetna državljanka Republike Hrvatske sa stalnim prebivalištem na teritoriju Hrvatske.

Nadalje, mora imate određena stalna financijska primanja pomoću kojih može potkrijepiti svoju kreditnu sposobnost. Ukoliko ne ispuni jedan od navedenih uvjeta, majka odgajateljica neće moći dobiti ovu vrstu kredita.

Postupak prijave za dobivanje brzi krediti za majke odgajateljice

Majka ste koja ima status odgajateljice i donijeli ste konačnu odluku o podizanju brzog kredita namijenjenog za majke odgajateljice. Sada želite znati nešto više o samom postupku prijave za dobivanje brzi krediti za majke odgajateljice, ali ne znate gdje valjane informacije pronaći. Ne brinite, nakon što pročitate ovaj tekst nećete više trebati tražiti, jer ovaj tekst vam nudi sve potrebne informacije o samom postupku prijave za dobivanje brzi krediti za majke odgajateljice.

Sam postupak se može obaviti na dva načina. Prvi način se odnosi na vaš direktni odlazak u poslovnicu kreditora za kojeg ste se odlučili da kod njega želite podići brzi kredit. To može biti banka ili neki drugi kreditor. Drugi način se odnosi na ispunjavanje online prijave i to uz pomoć obrasca koji se nalazi na službenoj Internet stranici kreditora kojeg ste odabrali.

Važno je da obrazac ispunite na odgovarajući način i da navedete sve potrebne podatke koje od vas traži kreditor.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (580 ocjena)