Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:16
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi gotovinski krediti erste banke

Brzi gotovinski krediti Erste banke u Hrvatskoj

Krediti i kreditiranje kao opcija za financiranje zauzimaju prvu poziciju. Prijašnji oprez i financiranje projekata i potreba, kako privatnih tako i poslovnih, isključivo viškom novca i ušteđevinom, danas se zbog promjena na tržištu rada i na tržištu novca, krediti koriste više nego ikada. Ta činjenica ima uporište u nekoliko stvari, a najznačajnije su svakako sigurnost i sve veće plače na tržištu rada, pa posljedično tome i pad kamatnih stopa na kredite. Erste banka jedna je od najuspješnijih a brzi gotovinski krediti Erste banke jedni su od najtraženijih kredita na bankarskom tržištu novca. Brzi gotovinski krediti Erste banke mogu se ugovarati na dva načina. Prvi način je uobičajenim dolaskom u banku i u razgovoru sa bankarom, dok se kao dodatna opcija nudi i ugovaranje gotovinskih kredita online putem. Erste gotovinskim kreditima moguće je realizirati u različitim iznosima, dostatnim za veliki broj potreba, kao što je kupovina automobila, računala, odjeće ili plaćanje putovanja.

Brzi gotovinski krediti Erste banke i uvjeti vezani za tu vrstu kredita

Kada su krediti u pitanju, pa tako i brzi gotovinski krediti Erste banke, određeni uvjeti koje banke postavljaju pred klijente su u svim bankama slični. Osnovni pojam i uvjet koji se mora zadovoljiti je kreditna sposobnost. Procjena kreditne sposobnosti vrši se pomoću pregleda primanja i visine plaće. Također, provjerava se urednost klijenta u smislu plaćanja prijašnjih obveza. Kao što smo već naveli, brzi gotovinski krediti Erste banke omogućit će vam plaćanje raznih potreba i projekata, jer maksimalni iznos ovakvog kredita ide i do 40000 eura. Minimalni iznos kredita je 1000 eura, a otplatni rok može se odabrati do maksimalnih 120 mjeseci. Kamatna stopa iznosi veoma povoljnih 6, 09 posto, posebno ako uzmemo u obzir da je fiksna. Ugovaranje kredita online putem, osim logične uštede vremena, donosi vam još nekoliko prednosti, kao što je izostanak naknade za obradu zahtjeva. Erste banka pripremila je i posebne gotovinske kredite, koje mogu isključivo zatražiti umirovljenici i to bez depozita i jamaca.

Brzi gotovinski krediti Erste banke, kada i kako ih koristiti

Oprez koji treba imati kada se posuđuje novac, u jednakoj dozi mora biti prisutan i kada su brzi gotovinski krediti Erste banke u pitanju. Koliko god brzi gotovinski krediti Erste banke bili među najpovoljnijima na tržištu i koliko god vas dobri bankari dočekali u poslovnici, uvijek će najveća odgovornost za vraćanje kredita biti na vama. Naime prvenstveno treba odabrati optimalni otplatni plan. Ono što vam se u trenutku ugovaranja kredit može činiti kao dobra i komotna situacija, s vremenom se može promijeniti. Nije preporučljivo uzimati maksimalni mogući iznos mjesečne rate s obzirom na plaću, jer se ta plaća može u jednom trenu i smanjiti. Također kredite treba koristiti isključivo za „pametne“ stvari i posuđivati samo nužno potreban iznos. Ako se na kraju odlučite na kredit, tada ga svakako realizirajte u registriranim i svima poznatim bankama, a posebno u Erste banci, koja uvijek ima najpovoljnije uvijete na tržištu. Kao posebnu prednost treba spomenuti educirane i vrhunske bankare.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (525 ocjena)