Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze male pozajmice

Što su brze male pozajmice?

Rijetko tko nije imao dosada probleme s financijama. U današnjoj situaciji s ekonomijom, uz visoke životne troškove i niske plaće, nije ni čudo da se mnogi ljudi nađu u sto čuda i pokušavaju spojiti kraj s krajem. Zato su mnoge banke i kreditne institucije uvele u svoju ponudu usluga brze male pozajmice kao najbrži način da njihovi klijenti dođu do novca kada im je to najpotrebnije. Mnogim ljudima nije ugodno posuđivati novac od svojih prijatelja i obitelji, jer ne žele drugima otkrivati svoje privatne financijske probleme i dati im uvid u vaše financije. Na ovaj način kroz brze male pozajmice možete posev anonimno doći do novca kada god vam se javi potreba za dodatnim novčanim sredstavima. Više se nećete morati brinuti kako ćete se sljedeći put izvuči iz dugova ili kako ćete si platiti svoj godišnji odmor, odgovor su vam brze pozajmice o kojima ćemo vam više reći u nastavku ovoga teksta.

Kako se ugovaraju brze male pozajmice?

Brze male pozajmice, kao što vam i sam naziv govori, su zajmovi na mali iznos novca koji se izdaju kroz jednostavni proces i u kratkom vremenskom roku. Cijeli proces ugovaranja je veoma jednostavan te neće vam oduzeti puno vašeg vremena prilikom procesa sklapanja vremena. Osim što možete osobno doći do poslovnice kreditne kuće, uvijek možete im poslati prijavu za njihove brze male pozajmice preko njihove web stranice. Omogućili su svojim klijentima da im mogu na ova dva načina poslati svoj zahtjev, bez obzira jesu li u mogućnosti do njih ili ne. Postupak prijave je veoma jednostavan, a sve što trebate napraviti je ispuniti njihov obrazac s vašim osobnim podacima, te im uz to priložiti dokumentaciju koja je veoma minimalno. Čim pošaljete svoj zahtjev, odmah započinje proces obrade vašeg zahtjeva, te možete u veoma kratkom roku očekivati obavijest u vezi vašeg zahtjeva. Pozajmice se brzo odobravaju, te još brže isplaćuju, te ćete novac dobiti unutar 24 sata na vaš bankovni račun.

Gdje se mogu pronaći brze male pozajmice?

Današnje finacijsko tržište se izuzetno razvilo te su na našim prostorima isplovile nove finacijske institucije, kao što su vam to kreditne kuće. Kreditne kuće u svojoj bogatoj ponudi nude raznovrsne zajmove, pozajmice i kredite, pa tako i brze male pozajmice. Svojim klijetnima nude mogućnost da na dva načina mogu si ugovoriti svoju pozajmicu. Mogu osobno doći i dobiti pozajmicu na licu mjesta, ali mogu iz udobnosti svojega doma poslati zahtjev za brze male pozajmice te unutar 24 sata dobiti odobrenje i isplatu na svoj račun. Osoblje iz kreditne kuće su duboko upoznati s činjenicom da nije svatko u mogućnosti doći u njihovu poslovnicu kako bi dobili pozajmicu novca. Zato su uveli opciju online slanje obrasca za pozajmice preko njihove web stranice. Na ovaj način moići će svatko bez obzira na njegov životni stil i ritam doći do novca kada im je to najviše potrebno. Ukoliko se ikada nađete u situaciji da vam treba dodatni novac, uvijek možete računati na pozajmice u kreditnim kućama.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (590 ocjena)