Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 24.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Braniteljski nenamjenski krediti

Što su braniteljski nenamjenski krediti?

U zadnjih nekoliko godina su se na tržištu pojavile nove varijente kredita prilagođene za Hrvatske branitelje, zvane braniteljski nenamjenski krediti. Ovi krediti, za razliku od ostalih kredita koje trenutno nude banke, dolaze po povoljnijim uvjetima, te se puno lakše ugovaraju te se brže isplaćuju. Na ovaj način, banke na našem području žele pomoći braniteljima da lakše dođu do novca bez puno komplikacija. Braniteljski nenamjenski krediti su specifično namijeneni za branitelje te su veoma fleksibilno financijsko rješenje za kada je to najpotrebnije. Kao što i samo ime govori, ovaj nenamjenski kredit se može koristiti u bilo koju namjenu, te ne morate o tome obavijestiti svojeg bankara. Uvjeti za odobrenje su veoma minimalni, isto kao i potrebna papirologija koja će vam za kredit trebati. Kroz jednostavni i brzi proces, možete u kratkom roku doći novca. U nastavku ćemno vam dati više informacija vezano uz kredit, gdje ga možete pronaći te kako si ga možete osigurati već danas!

Kako se ugovaraju braniteljski nenamjenski krediti?

Postoje vam dva načina kako možete si osigurati braniteljski nenamjenski krediti. Jedno od prvih načina vam je klasični ugovaranja, a to je preko davanje zahtjeva u poslovnici banke. Ondje možete osobno dati svoj zahtjev i predati svu potrebnu papirologiju, te kroz brzi proces odobrenja doći do trenutne isplate novca u gotovini. Drugi način kako možete dobiti braniteljski nenamjenski krediti vam je kroz slanje ispunjenog obrasca za prijavu kredita preko web stranice banke. Ova opcija je idealna za osobe koje nisu u mogućnosti osobno otići do poslovnice banke zbog jednog ili drugog razloga, a silno im je potreban dodatni novac. Na ovaj način mogu iz udobnosti svojega doma poslati obrazac i preslike svojih dokumenata, bez da moraju trošiti svoje vrijedno vrijeme i novac na prijevoz i čekanje u redu u poslovnici. Kroz brzi postupak prijave i lako odobrenje, moći ćete u kratkom vremenskom roku doći do novca bez puno stresa i komplikacija!

Gdje se mogu pronaći braniteljski nenamjenski krediti?

Zahvaljujući razvoju moderne tehnologije i bankarstva, krediti se mogu pronači ne samo u bankama, već i preko njihovih web stranica. Tako ćete moći pronaći i braniteljski nenamjenski krediti po jednako dobrim uvjetima, te kroz brzi i jednostavni proces ugovaranja moći ćete si osigurati svoj kredit već danas. Čak i ako niste u mogućnosti osobno otići do bankara u poslovnici, uvijek im možete poslati svoj zahtjev preko njihove web stranice, a oni će vam poslati povratne informacije vezano uz odobrenj u najkraćem mogućem roku. Braniteljski nenamjenski krediti su dostupni za sve branitelje u Hrvatskoj bez obzira da li ste u mirovini ili u radnome odnosu. Ujedno, ako i imate već kredit u nekoj drugoj banci, i dalje možete se prijaviti za ovaj kredit. Uvjeti su minimalni, kao i potrebna papirologija, tako da svoj kredit možete prijaviti u miru i bez stresa iz svojih četiri zida, a po uspješnom odobrenju se izvršava isplata na vaš bankovni račun.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (551 ocjena)