Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Bankovni krediti na ostatak primanja

Bankovni krediti na ostatak primanja su dostupni svima

Kada su u pitanju krediti, postoje razna pravila i zakoni koji omogućuju raznovrsno tumačenje. Primjerice, ukoliko vas zanimaju bankovni krediti na ostatak primanja, a imate visoka primanja, idealan ste budući korisnik. Naime, čak i ukoliko vam kredit tereti plaću toliko da prelazi i jednu trećinu primanja, ovakav kredit bi vam se mogao odobriiti bez iakkvog problema. Riječ je o posebnoj vrsti nenamjenskog kredita koji vam omogućuje jako lijepo dodatno financiranje. Većina klasičnih banki ne voli da se u njihovoj ponudi nalaze bankovni krediti na ostatak primanja, no neovisne kreditne kuće redovono odobravaju ovakav tip kredita. Bitno je znati da blokirani građani i oni sa malim primanjima nteško da će moći dobiti odobrenje za ovakav tip kredita, primanja naprosto moraju pokrivati oavakv kredit. Ovo je proizvod kreiran za one koji imaju dovoljno jaka primanja, te mogu dobiti odobrenje bez razmišljanja. Ukoliko vam treba kredit da pokrenete određene poslovne ideje ili zatvorite neki drugi kredit, obratite nam se.

Bankovni krediti na ostatak primanja preko interneta

Kako bi vam se odobrili bankovni krediti na ostatak primanja, ne morate fizički biti u banci. Sve možete riješiti preko interneta i to iznimno brzo! Na našoj stranici pronađite online zahtjev, ispunite ga i pošaljite zajedno sa osnovnom dokumentacijom. Odgovor možete relativno brzo očekivati ukoliko je sve kako treba. Naime, podredili smo svoje poslovanje klijentima, te svaki zahtjev obrađujemo kako nam pristigne. Ukoliko se želite dodatno informirati, također, slobodno nam se obratite bez imalo sramežljivosti. Tu smo da vam olakšamo životnu situaciju, zašto biste se patili i obilazili banke, poslovnice, nosili sa sobom hrpetinu papira, kada sve može biti jednostavno i brzo gotovo? Upravo su bankovni krediti na ostatak primanja zamišljeni kako bi građani s boljim primanjima, a opet opterećeni dugovima, mogli riješiti životnu situaciju. Bez obzira koliko zarađivali, često puta vas mogu neugodno iznenaditi situacije koje niste očekivali. Problemi obično dođu onda kada im se najmanje nadamo. Zato nemojte da vas situacija obeshrabri, tu smo da pomognemo. Putem interneta cijeli postupak, zajedno sa uplatom je gotov u jednome danu.

Bankovni krediti na ostatak primanja sa brzom isplatom

Ponosni smo što vam možemo ponuditi najbržu i najefikasniju uslugu. Kod nas su bankovni krediti na ostatak primanja dostupni uz najbržu isplatu na tržištu. Sve uplate se vrše direktno na va tekuće račune, odmah po odobrenju. Kod većine klasičnih banki na samo odobrenje morate čekati po dva-tri tjedna, ovisno od banke do banke, no rokovi su iznimno dugi. Vi kada trebate kredit, trebate ga u što kraćem roku. Dapače, u 21. stoljeću moderna tehmologija omogućuje nam da sve radimo brže i jednostavnije. Kada je posao u pitanju, točnost i brzina su najpoželjnije karakteristike. Zato su kod nas bankovni krediti na ostatak primanja iznimno tražen i hvaljen proizvod koji svakako trebate uzeti u obzir. Naročito ukoliko imate veći broj dugovanja koje trebate riješiti u što kraćem roku. MI vam nudimo točnost, efikasnost i brzinu koju malo tko može ponuditi. Razlog svemu tome je želja da budemo najbolji na tržištu, a dugoročno poslovanje se gradi na zadovoljstvu klijenata.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (568 ocjena)